Van olyan diákmunka amit akár otthonról is végezhetek?
Lehet, hogy igaza van a 14:40-esnek, de lehet kulturáltan is fogalmazni...
Kérdező: én megértem, hogy vágysz ezekre a dolgokra, ha már meg van rá a kereseted, de amíg nincs meg a suli jó külföldi munka, amit tervezel, spórolnod kell! Érdemes lemondani nem létszükséges dolgokról, érdemes olcsóbban vásárolni, még akkor is ha fáj, de majd ha tényleg meg lesz minden feltétel, akkor éld ki magad! Rögös az út odáig, ki tudja mi lesz, és lehet, hogy az a sok pénz,amit a fodrászra, kozmetikusra szánnál, meg az egyéb dolgaidra, jól jönnek majd később!
Nem vagy köteles megfogadni a válaszom, és lejjebb adni az igényeidből, de talán belátod, hogy megéri!
OFF
Ne piszkáljátok már a kérdezőt,ha egyszer azt szokta meg,hogy meg van amire vágyik arról el se tudjátok képzelni,milyen nehéz lemondani!és leírta,ő nem is akar róla lemondani.nem egy elkényeztetett pi.sa mert akkor dolgozni se lenne hajlandó elmenni,nem? sajnos én is igénylem,azt amit régebben megkaptam,de sajnos a korom miatt még nem mehetek komolyabban dolgozni,úgyhogy muszáj gyüjtögetnem,amit azért nehéz :/
"És biztos vagyok benne, hogy sosem leszek ennyire rossz anyagi helyzetben, mint a szüleim, mert jó tanuló vagyok, jó főiskolára fogok menni, utána jó állásom lesz (remélhetőleg külföldön)"
Ne álmodj túl nagyot! Van akinek bejön, van akinek nem. Számtalan ismerősöm van, aki több diplomás, mégis szar helyen, minimálbérért dolgozik. Köztük a saját anyám, aki 3 diplomával rendelkezik, mégis már hó közepe felé kenyérre is alig futja.
Az a helyzet, hogy én is ilyen elkényeztetett sz@r voltam. Volt olyan, hogy egy alkalommal 30 000 forintot költöttem csak ruhára. Na, akkor kellett volna jól FELPOFOZNI és leönteni vízzel, hogy magamhoz térjek. A hajamat is festettem. De megbántam mindent, mert rájöttem, hogy ezektől egyáltalán NEM VAGYOK TÖBB, vagy JOBB a többi embernél. Nem vagyok egy büdös sarki lotyó, így nem kell túlzásba vinni.
Kérdező! Ha ennyire szarul állnak anyudék, ne nyaralásra menj, hanem segíts be otthon. Végül is ők neveltek, ő pénzükön éltél nagyon sokáig.
19:23: ezért nem kell itthon maradni. Nem is gondolkodok abban, hogy itthon helyezkedjek el. Felesleges.
19:30: szerintem attól, hogy festetem a hajam, még én sem vagyok sarki lotyó. A legszegényebb nők közt is nagyon sokan festik a hajukat, akár otthon, akár egy barát befesti nekik, akármilyen szar minőségű festéket is tud venni a pénzéből, de festeti. Attól még ő sem lesz lotyó, de ad magára, és jobban érzi magát attól, hogy szép a haja. Amúgy itthon csak annyival tudok besegíteni, hogy nem nekik kell fizetni ezeket a dolgaimat, ezért akarok dolgozni. Pénzt soha nem fogadnának el tőlem, így is elég szarul érzik magukat amiért így állunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!