Feleségek! Mit csináltok, amikor féltékenyek vagytok?
12.33-as: csak sajnálni tudlak, de nagyon. :-( Nem lehet könnyű élni ilyen negatív véleménnyel, gondolom, van alapja. Viszont hidd el, megváltozna a véleményed, ha ismernél. Tudom, hogy vannak lepukkant anyukák, de létezik a másik oldal és sok ilyet ismerek: a sikeres, csinos, igazán jó nő anyukák boldog, kiegyensúlyozott házasságban, szerető férj oldalán! Azt nem veszed észre, hogy mindenki maga alakítja a saját életét és mindenkinek a saját döntése, mit hoz ki belőle. Versenysportból mentem szülni, talán szerencsés is vagyok, na meg soha nem hagytam el magam, egy hároméves és egy egyéves gyerek mellett is a versenysúlyomnál vagyok, odafigyelek magam és családom egészségére, csak kiváló minőséű kozmetikumokat használok, de azokat rendszeresen ám és még itthon is van rajtam minimum egy kis szempillaspirál. Soha nem hordok vacak régi göncöket, mindig klassz cuccok vannak rajtam, és ha hiszed, ha nem, a férjem nem tud elmenni mellettem anélkül, hogy meg ne ölelne-símogatna. Képzeld, van ilyen is. Szeretem a férjem és tisztelem, mert jó férj, jó apa, gondoskodik rólunk, ő pedig szeret engem és tisztel, mert jó feleségnek és jó anyának tart, emellett partnernek mindenben, mert még a munkájával kapcsolatos dolgokban is rendszeresen kikéri a véleményemet és ad is rá.
Ha - ahogy említed - odaállna egy fiatal kiscsaj hogy széttenné neki a lábát, ahogy fogalmazol, lehet, hogy felállna a far..ka, mert hála Istennek, férfiból van ő is, de hogy nem menne el vele egy numerára, arra a fejemet teszem.
Szerintem nézz kicsit jobban szét a világban, tudod, lehet hogy van olyan, amiről te beszélsz, de létezik másik igazság is, vedd észre és boldogabb leszel.
Ja, bár elég csúnyán reagáltál az irományomra, nem adtam neked negatívat, sőt, képzeld, a zöld kezet nyomtam meg, mert a te véleményed is egy vélemény, elfogadom, hogy van ilyen is, bár őszintén sajnállak érte.
12:43
Nem értem, ez miért olyan meglepő.
Vagy az sms része fura? Tudni kell, hogy munkájából adódóan sok emberrel találkozik egy nap, így szerintem érthető, ha olyan sms-ek is vannak a kimenő üzenetei között, például
"Igazán sajnálom, hogy lemondtad a mai napot, kérlek, keress meg, amint aktuális lesz a találkozó"
Egyébként pedig úgy érzem, ő boldog velem, és én is az vagyok vele :)
12:33 vagyok!
Bocsi hogy lehurrogtalak és letámadtalak egyből úgy hogy nem is ismerlek.Teljes mértékben igazad van,remélem hogy belőlem is ilyen feleség lesz egyszer,és az élet megáld egy ilyen férjel mint a tiéd,mert hidd el a sok szenvedésem után megérdemelném!Minden jót és kívánom hogy maradjon örök a boldogságotok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!