Megmentenéd a párod a vonat elől, ha__?
Most hallottam a hírekbe, hogy egy idős, német házaspárt elütött a vonat, ugyanis mentek át a síneken biciklivel, és összeakadt a kerekük. A nő leesett, a férfi pedig megpróbálta felsegíteni s megmenteni, de nem sikerült, s mindkettőjüket elütötte a vonat.
Elgondolkoztatott az eset, hogy mi lett volna ha én vagyok abban a helyzetben. Biztos mindent megtettem volna, hogy megmentsem a párom, olyankor még többre képes az ember, mint valójában, de az ösztönöm biztosan félreugrasztott volna az utolsó pillanatban. Ismerem magam, és nem tudtam volna ott maradni, hogy elüssön a vonat. Utána pedig egy életen át lelkiismeretfurdalásom lenne, és depresszióm, hogy hagytam meghalni a párom, mert lehet az utolsó lökéssel megmenekült volna, én meg félreugrottam mentve az életem.
Gondolkozzatok el, és írjátok le, hogy ti mit tennétek? csak őszintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!