Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmentenéd a párod a vonat...

Megmentenéd a párod a vonat elől, ha__?

Figyelt kérdés

Most hallottam a hírekbe, hogy egy idős, német házaspárt elütött a vonat, ugyanis mentek át a síneken biciklivel, és összeakadt a kerekük. A nő leesett, a férfi pedig megpróbálta felsegíteni s megmenteni, de nem sikerült, s mindkettőjüket elütötte a vonat.

Elgondolkoztatott az eset, hogy mi lett volna ha én vagyok abban a helyzetben. Biztos mindent megtettem volna, hogy megmentsem a párom, olyankor még többre képes az ember, mint valójában, de az ösztönöm biztosan félreugrasztott volna az utolsó pillanatban. Ismerem magam, és nem tudtam volna ott maradni, hogy elüssön a vonat. Utána pedig egy életen át lelkiismeretfurdalásom lenne, és depresszióm, hogy hagytam meghalni a párom, mert lehet az utolsó lökéssel megmenekült volna, én meg félreugrottam mentve az életem.

Gondolkozzatok el, és írjátok le, hogy ti mit tennétek? csak őszintén...

2011. aug. 3. 22:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy itt senkinek nincs gyereke. Ha meg mégis van, akkor simán árván hagyná. Azt hiszem, csupán egyvalaki emlitette a gyereket. Nekem ez ütötte meg a szemem.
2011. aug. 4. 15:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem aki nem említette, annak tényleg nincs gyereke. Nekem sincs, fel sem merült bennem a "Mi lenne ha..", így nem írtam. Amúgy meg nem tudom milyen érzés gyerekhez kötődni, enélkül meg arra sem tudok mit válaszolni, hogy árván hagynám-e. Valószínűleg nem, de hát ki tudja.
2011. aug. 4. 15:45
 23/24 anonim ***** válasza:
mivel nekem sincs gyerekem, így vele halnék. nem tudnék azzal a tudattal tovább élni, hogy sorsára hagytam...
2011. aug. 4. 22:49
 24/24 anonim válasza:
hát, vagy sokkban lennék és lefagynák, de ha nem az utolsó pillanatig küzdök, de ha nem megy, félreugrok. lenne nekem is bűntudatom, de nem életem végéig. az élet akkor is megy tovább.
2011. aug. 19. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!