Nagyon ciki ha anyukám kozmetikus?
hát kislány, nekem 3 diplomám van, de két akkora büdös nagy pofont lekevernék anyád helyében, hogy én megbánnám...és nekem elhiheted, hogy volt olyan, nem mellesleg cigány kollégám, aki a 10 osztálya mellett olvasottabb és intelligensebb volt, mint a seggrészeg alkoholista mérnök főnökünk vagy a kedves 2 diplomás mérnök kolléga, aki nekem mint nőnek nem köszönt előre, sőt sehogy sem, mert én mérnökként is melósruhában jártam és azt hitte sori dolgozó vagyok, 2 év után jött rá, hogy a másik részleg egyik vezető mérnöke vagyok, azóta az utcán messziről előre köszön és nem esik le neki, hogy miért nem vagyok ettől olyan boldog
nem mellesleg az anyád valószínűleg 3-4* annyit keres, mint az irodai dolgozó hölgyemény
és szted a bnőd anyja miből fizeti ki a saját házuk rezsijét a kaját, tankolást?
mellesleg én elgondolkodnék egy ilyen barátnőn...erre szokták azt mondani, hogy minek az ellenség, ha az embernek ilyen barátai vannak...
Nem olvastam végig a válaszokat, DE!
Te vagy ciki. Szégyelled édesanyádat, mert kozmetikus? Az enyém bőrgyárban dolgozott 3 műszakban 16 éves kora óta. 21 éve váltott, most lángossütőben dolgozik, éjjel 3-kor már ott van.
És? Azért mert nem irodista, szégyellnem kellene?
A munka sosem szégyen.
Viszont az, hogy valaki szégyelli az édesanyját a munkája miatt, az az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!