Szerintetek nekem tényleg nem lehet már eljárnom szórakozni?
Nem is az a gond, hogy kéthetente eljár, hanem az ( és itt most bocs az általánosításért),hogy általában már a gyerek pici korától kezdve eljárnak. Nem egy fiatal, bulizós anyukát ismerek, aki a gyerek kéthónapos kora óta rendszeresen az éjszakában köt ki! Nem mondom,hogy a kérdező tuti ilyen, de valamiért csak besokalltak a rokonai!
Egyébként nem tartom magam lepusztult, otthonülős anyukának, járok moziba, úszni, kozmetikushoz, barátnőkkel találkozni, de valóban, nem járok el minden 2. hétvégén reggelig bulizni. De lehet azért sem, mert már kinőttem belőle és engem nem ez tölt fel. De nem is bánom!
Mondjuk azért gondoljunk bele a kérdező édesanyjának a helyzetébe. 17 évesen még szinte gyerekfejjel szült a lánya, az ő házában lakik, az unokatestvére fizeti a bulit, ahova minden 2. héten eljár! Hát lehet,hogy más anyukája is húzná a száját. Gondolom itt nem az a baj,hogy ott van a kicsi,hanem,hogy miért van ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!