Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem tényleg nem...

Szerintetek nekem tényleg nem lehet már eljárnom szórakozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Arról van szó hogy elég fiatalon 17 évesen teherbe estem és úgy gondoltam vállalom a gyereket aki az életem értelme!Viszont szétmentünk a párommal a fiam most 3 éves én 20 éves vagyok!Szóval havonta 2-szer el szoktam menni hétvégén szórakozni!Ekkor a gyerekemet vagy anyukámra vagy a testvéreimre bízom de csak egy éjszakára!Ezért mindig a fejemhez vágják hogy csak a bulin jár az eszem a gyerekkel nem foglalkozom,és ha már megtartottam akkor ne is menjek sehova!De én foglalkozom vele tudom hogy akkor kellett volna gondolkodnom mikor nem védekeztünk de ez már megtörtént és én még fiatal vagyok most élem életem legjobb éveit!Tudom Anya vagyok de attól még nekem ezt nem szabad?
2011. aug. 3. 16:13
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
54%
Én is azokkal értek egyet, akik szerint a gyerek mellett is lehet szórakozni normális keretek között. Utolsó, te egy idióta vagy!
2011. aug. 3. 22:42
 42/45 anonim ***** válasza:

Nem is az a gond, hogy kéthetente eljár, hanem az ( és itt most bocs az általánosításért),hogy általában már a gyerek pici korától kezdve eljárnak. Nem egy fiatal, bulizós anyukát ismerek, aki a gyerek kéthónapos kora óta rendszeresen az éjszakában köt ki! Nem mondom,hogy a kérdező tuti ilyen, de valamiért csak besokalltak a rokonai!

Egyébként nem tartom magam lepusztult, otthonülős anyukának, járok moziba, úszni, kozmetikushoz, barátnőkkel találkozni, de valóban, nem járok el minden 2. hétvégén reggelig bulizni. De lehet azért sem, mert már kinőttem belőle és engem nem ez tölt fel. De nem is bánom!

Mondjuk azért gondoljunk bele a kérdező édesanyjának a helyzetébe. 17 évesen még szinte gyerekfejjel szült a lánya, az ő házában lakik, az unokatestvére fizeti a bulit, ahova minden 2. héten eljár! Hát lehet,hogy más anyukája is húzná a száját. Gondolom itt nem az a baj,hogy ott van a kicsi,hanem,hogy miért van ott!

2011. aug. 4. 08:20
 43/45 anonim ***** válasza:
olvasd el a kommenteket,nem az anyukájának van baja meg az unokatesójának,hanem más rokonoknak
2011. aug. 4. 09:35
 44/45 A kérdező kommentje:
Az anyukámé a ház amiben lakom de nem egy fedél alatt vele!Az a ház az enyém lesz csak én öröklöm meg,mert a többi testvéremnek is van amit megörökölnek és mindegyiknek van a nevén ház!Szóval anyukám azokról gondoskodott akinek volt rá szüksége szóval nekem volt a segítségére bevallom!Annak az unokatesómnak aki állja a bulikat az anyukája a testvérem és ők olyan helyzetben vannak hogy nincs szükségük segítségre!Szóval az uncsi tesóm szeret engem és a gyerekemet is ezért fizeti a bulikat amin nem sok pénzt költünk el mert alkoholt nem szoktunk inni az üdítő meg nem drága!Valóban neki semmi baja nincs ezzel a dologgal meg én dolgozom is szóval nem az egészet szokta állni!Én nagyon jól elvagyok a fiammal csak sajnos ez valamelyik testvéremnek nem tetszik!Ezért már az unoka tesómat is belerángatták a dologba és tegnap vele kiabáltak hogy miért csalogat engem meg stb.!
2011. aug. 4. 10:18
 45/45 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menjél, más is odaadja a gyerekét 2 hetente a nagyszülőknek, még ha nem is bulizni megy. Nem iszol, drogozol, semmi kivetnivaló nincs ebben.Ne foglalkozz velük, aki meg itt negatívan áll hozzá, valószínűleg idősebb, és elfelejtette milyen fiatalnak lenni.
2011. aug. 4. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!