Szerintetek nekem tényleg nem lehet már eljárnom szórakozni?
Ha anyukád és a testvéred szívesen vigyáz a babádra,akkor miért ne?
Másrészt mondjuk 10év múlva,mégcsak 30 leszel,akkor is bőven eljárhatsz.Szóval gondolj arra,hogy később eljárhatsz majd zokszó nélkül és most egyenlőre szenteld minden időd a kicsire.
Én nem járok el havonta kétszer bulizni, bár nincs még gyerekem, csak éppen anyagilag nem engedhetem meg...
Szerintem amíg ilyen kicsi, és felügyeletet igényel, tényleg ott kell vele lenni, mert egyik családtag sem köteles vigyázni rá, ha nekik teher. Ha már megszületett, legyen fontosabb, mint a bulizás...
Hú, anyukák ne legyetek már ennyire maradiak.
Igen, valóban fiatal a kérdező, valóban akkor kellett volna vigyáznia, de már van egy 3 éves gyereke. Most már hiába gondolná másképp.
Azt nem írtad, hogy egyedül vagy-e vele, de azért ezt hogy mennyire nehéz mindent egyedül csinálni, csak az tudja átérezni, aki szintén egyedül van egy gyerekkel.
Ennyi neked is jár, hogy havonta 2x elmenj szórakozni, ha ettől nyugodtabb, kipihentebb leszel! Ne érezd magad szar anyának.
A gyermeked meg addig jobb helyen nem is lehetne mint a nagymamánál, rokonnál, akiket ismer és szeret! Mitől lenne jobb egy idegen bébiszitterrel? Ha a nagymama terhére lenne, biztos nem vállalná. Egyedül van, gondoljátok már át, hogy engedhetne meg egy bébiszittert egész éjszakára magának? És azért nem egy pár hónapos csecsemőről van szó!
Én 32 éves vagyok, egyedül nevelem a szintén 3 éves fiamat (aki még nem ovis), és nekem is az a kikapcsolódás, hogy havonta 1x, ritkábban 2x eljárok bulizni, ilyenkor 1-2 éjszakát a mamáéknál alszik: Egész nap a kertben van, kutyázik, jól érzi magát, én meg nyugodt vagyok, hogy jó helyen van. Volt már hogy 3 éjszakát is ott maradt. És nem, nem érzem ettől szar anyának magamat! Sőőőt! Sokkal jobb utána nekem is a lelkem, nem vagyok idegbajos, és neki is jobb a környezetváltozás, nem lesz leki sérült, mert a havi 30 napból 2,5-et nem velem töltött kettesben, hanem az imádott nagyikkal.
Ja, és átgondoltan, tervezetten, házasságba szültem.. én se így terveztem az anyaságot, hogy végül egyedül leszek vele, de ez van!
Azt meg hogy más mit gondol erről a dologról, egyszerűen sz..rd le! :)
Te vagy az Tündi?
Egyébként pedig azt gondolom, függetlenül attól, h az ismerősöm vagy-e, hogy a szíved joga eljárni, ha együtt lennél a férjeddel, vele is járna a szórakozás, kicsit kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!