Azzal piszkál a család, hogy mikor lesz már munkám, mert egy semmirekellő vagyok. Hogyan állítsam le őket?
Január óta nem találok munkát. Pénzem van, mert a nagypapámtól örököltem, de ugye nem dolgozom...
Itthon mindent megcsinálok amit kell: főzök, takarítok, bevásárlok stb. de úgy veszik mintha semmit sem csinálnék. Nem is a közvetlen környezet piszkál, mert ők tudják, hogy próbálkozom de nem sikerül elhelyezkednem, hanem a távoli rokonok. Már úgy veszem észre mintha megutáltak volna azért mert itthon vagyok...
Ne foglalkozz velük!
Én is ezt kaptam amikor 2 hónapig nem találtam munkát. Igaz azóta 4 hónapja dolgozom egy helyen, de nagyon esélyes, hogy kilépek, mivel nem vagyok bejelentve, nem fizetik a tb-t, nincs szabadságom, szóval nem egy álommunka. A fizetés pedig alig több mint a minimálbér.
Esélyes, hogy megyek külföldre, mert itthon évekbe telhet normális munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!