Járjak-e látogatni barátom nagyszüleit?
szia!
én nagyon jól kijövök párom nagyszüleivel is (anyai ágon), nagyon kedvesek, nagymama és nagypapa is egyaránt, de nem sokat látom őket mostanában, mert külön lakunk, és nem sűrűn megyünk oda kb. 1hónapban egyszer, de ünnepekkor mindig:)jah, és régen laktunk ott párommal, és semmi gond nem volt velük (hacsak az hogy állandóan etetni akartak :D)
viszont az apai ágon csak nagymama él, viszont ő nem igazán kedvel engem, szóval én már kb. 1,5 éve nem találkoztam vele...
jah, és 2,5 éve vagyunk együtt :)
a kérdésre válaszolva pedig, ezt úgyis Te érzed, ha nem kellemetlen, miért ne? meghát ha csak ünnepekkor mész, az nem olyan sok...
A barátom nagyszülei közül csak egy mamája él már, de őt gyakran látogatjuk együtt a párommal. Örül nekünk, és be/elfogadott engem, mint barátnőt.
Karácsonykor kaptam én is bonbont tőle, máskor meg mamuszt kötött nekem :) mintha csak a sajátja lennék, és ez jólesik. (21 vok, és majdnem másfél éve vagyunk együtt barátommal)
Szerintem bátran közeledhetsz hozzájuk, na nem tolakodóan. Ha vele tervezed az életed, ők is a részei lesznek valamiképpen, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!