Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok idő elfelejteni egy több...

Sok idő elfelejteni egy több mint 4.5 éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátommal, és eldöntöttem, hogy napokig nem akarom sem látni, sem szóba állni vele, de legjobb lenne 1-2 hét. Az agyam azt diktálja, hogy végleg hagyjam ott és vissza se nézzek, de a szívem mást akar. Szívem szerint kibékülnék vele. Nagyon fáj ez az egész dolog, nem alszok, hányingerem van, rosszul vagyok, szerintem van vagy 180 a vérnyomásom. Mit tegyek hogy ne gondoljak rá?

Tudjátok én olyan lány vagyok, akinek nagy szüksége van szeretetre, támogatásra (mivel a családomtól ennek ellenkezőjét kapom) lehet ezért is ragaszkodom ennyire hozzá? Mindig a szép emlékekre gondolok. Azt is tudom, hogy ő is hiába mondta, hogy nem szeretné velem tovább folytatni, ennek ellenére pár nap múlva egy pillanat alatt kibékülne velem. Csak tudom hogy milyen lenne az a "kibékülés". Semmilyen. Sem egy szép szót nem mondana, hogy pl ne haragudjak és szeret, sem egy ölelést vagy csókot nem kapnék, tök közömbös lenne ez a "kibékülés" Az eszem szerint, ezt én nem akarom, de a szívem mégis mást diktál!! Nem bírom ezt a kettős érzést!! Lehet ciki, de én csak egy másik fiú mellett tudnám elfelejteni az előzőt, aki az első volt, és akivel nagyon szép volt az első 2 év, olyan szép emlékeim voltak, amikről álmodni sem mertem volna.

Mit tegyek hogy ne érezzek így?

Írjam össze a rossz tulajdonságait pl egy lapra, és amikor eszembe jut ő akkor azt olvasgassam? Vagy ha van valami tippetek szívesen várom.

2011. aug. 3. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
írtam oda
2011. aug. 3. 12:42
 12/14 A kérdező kommentje:

12:13-as lehet neked is jobb lenne ha otthagynád azt a pasit!

A mi kapcsolatunkban is ez a felállás. Az én pasim is képes lenne egész nap úgy velem lenni (mert volt már rá példa, pl a tavalyi "nyaralás" ahol 0-24ben együtt voltunk, hogy az 5 nap alatt ha hiszed ha nem de egyszer sem szeretkeztünk, olyanok voltunk mint valami testvérek, ő meg folyton csak hazatelefonálgatott). Szóval én sem kapom meg tőle már azt, amit szeretnék érzelmileg. Néha kedve tartotta, és kedves volt velem pár hétig, de ennyi. Mi is amikor kibékülünk általában az úgy zajlik, hogy pl felhívom telefonon, 3 percet beszélünk, aztán találkozunk és mintha mi sem történt volna folytatjuk. Pedig ez így nem jó, nagyon nem :( És nem is akarok már kibékülni vele. Úgy vagyok vele mostmár, hogy inkább inkább legyen 30 éves koromig 4-5 kapcsolatom (ha nem találnám meg az elsőre az igazit) és élvezem az életet, mint hogy most huszonévesen lekötöm magam egy ilyen mellett. Nem éri meg elrontani az életet egy lökött pasas miatt!

2011. aug. 3. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Nállunk még a testiségekkel minden rendben(Még)

Hát nem tudom,Szeretem és szerintem nem kell megmagyarázni neked milyen érzés is ez.Egyszer ilyen egyszer meg olyan.Kiszámíthatatlan:)

2011. aug. 3. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja még annyi hogy a mi kapcsolatunk csak 7 hónapos!!!
2011. aug. 3. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!