Mit gondoljak? A párom nem akar még gyereket, én igen.
28 éves vagyok a párom 33.Úgy érzem megtaláltam benne az "igazit",és már nagyon szeretnék babát.Ő viszont anyagiakra hivatkozva nem tartja alkalmasnak az időt.Ha belegondolok igaza van,mert vannak hiteleink még 5 évig,de van hol laknunk,van autónk,és van munkánk.Egy vetéléssel végződő terhesség után(1 Éve)talán még jobban érzem a hiányát.
Szerintetek tényleg csak az anyagiak gátolhatják hogy Ő is akarja,vagy esetleg Ő nem úgy képzeli a közös jövőnket ahogy én?Kívülállóként hogy látjátok?
Meg nem vagy lecsuszva semmirol de az eletkor es a terhesseg igenis osszefugg. Bizonyos rizikok joval magasabbak idosebb korban. Lehet h parod ugy gondolja mert o meg termekeny te is az leszel de nem biztos h tud mindent az eletkor novekedesevel jaro riziko faktorral.
regen en is ugy voltam legyen elobb karrier, auto, haz stb es utana a baba. vartam. volt olyan kapcsolatom amibol nem lett semmi mert a srac mar babat akart en meg nem ereztem magamat erettnek hozza. aztan a felfogas valtozott. A mostani parommal igaz mi szerencsesek vagyunk mert a baba veletlen fogant es nem kellett ra varni, de mikor elkezdtem terhes kezelesre jarni felvilagositottak h ennek meg annak a rizikoja joval magasabb. a parom sem gondolta volna. most vagyok 34 eves es amikor nekem ezeket az orvos ecsetelgette hat nem igazan esett jol. es mivel kistestvert is szeretnenk igy nagyon bele kell huzni az eletkorom miatt. Mi is epitkezni fogunk igaz van nekem hazam, meg paromnak az europai utjat teljesen keresztbe teszi a babo szuletese, es baromira feltem neki elmondani h osszejott a baba, de a vegen orult neki.
Vannak olyan esetek is amikor nem jon ossze ilyen konnyen a baba. egy ismerosomek tobb mint ket evet probalkoztak masik ismerosomek meg 4 evet mire osszejott a baba. ehhez szerencse is kell.
sok siekrt
21+5 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!