Ki vagy kid miért lett, vagy akart öngyilkos lenni?
Figyelt kérdés
Mi lett vele?2011. aug. 2. 11:13
1/29 anonim válasza:
nem szívesen kérkedek vele, és írogatom le.
Egy jó barátom lett öngyilkos legyen elég ennyi.
Gusztustalan itt kitárgyalni.
Miért érdekel, ötleteket gyűjtesz, vagy mi?:S
23N
2/29 anonim válasza:
én "ismerek" valakit aki akart..igaz csak netről.. mindig panaszkodott h semmi nem jó neki nincsenek barátai stb..de mostanában már jobban van:)
3/29 anonim válasza:
én akartam, de még időben vittek pszihiáterhez
4/29 A kérdező kommentje:
Ennél sokkal gusztustalanabb dolgokat olvastam már itt
2011. aug. 2. 11:19
5/29 anonim válasza:
Tatám lett öngyilkos, mert részeges volt verte mamámat és nem bírta elviselni saját magát, így felakasztotta magát a kamrába...
6/29 anonim válasza:
Az unokatestvérem(akkor 20 éves volt) lett öngyilkos, 4 évvel ezelőtt,mert a barátja egy szekta keretein belül öngyilkos lett.
A lány, az anyja szívgyógyszereit vette be.Az anyja csak most ébredt rá arra, hogy azelőtt le sem sz.rta a lányát, most ő depressziós és iszik!
7/29 anonim válasza:
Anyukám főnöke szintén felakasztotta magát, egy konyhán dolgozott, és ott a tárolóba, mert az is részeges volt és nem tudta mit csinált, majd egy év múlva ugyan abban a konyhában felakasztotta magát az az ember aki anya főnökének úgymond a jobbkeze volt, nem bírta elviselni a hiányát. Előző voltam.
9/29 anonim válasza:
régebben én akartam öngyilkos lenni mert egyszerűen nem láttam kiutat..és aztán jött a párom aki kimentett onnan.
10/29 anonim válasza:
Én akartam, csak nem jött össze, nem vettem be elég gyógyszert, v nem ittam rá eleget. Patkányméregtől meg nem lett semmi bajom, sosem fogom megérteni, h miért. De, most sincs értelme az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!