Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az hogy egy férfi...

Miért lehet az hogy egy férfi megbocsásson több megcsalást?

Figyelt kérdés
egyik ismerősömről van szó, van egy 10 évvel fiatalabb, csinos barátnője akinek volt egy időszaka mikor többször is megcsalta a férfit. ő mindig megbocsátott neki és nem értem miért. Szerintetek, mi lehet az oka?
2011. aug. 2. 08:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

nekem is volt pár hónapom,mikor megcsaltam a párom,nem tudom,elgurult a gyógyszerem,vagy mi..Ő tudja és megbocsájtotta.Így évekkel később őt igazolta az élet.Számomra senki más nem létezik,azóta boldog családként élünk.(akkor még csak "jártunk"se gyerek,se semmi nem volt)

Én megbántam,amit tettem milliószor is,de visszacsinálni nem tudom...Nagyon utáltam volna,ha lett volna egy ilyen "kedves"barát a környezetünkben.Ez az egész ügy kettőnkre tartozott,ketten beszéltük meg,és Ő döntött úgy,hogy túl tud lépni rajta..vannak helyzetek,és kapcsolatok amikor jobb megbeszélni,mint csak úgy kidobni a másikat..Mi tudtuk,hogy hosszú távon sokkal többet érünk egymásnak annál,hogy szakítsunk...(ja és persze mindezt emberileg,nem érdekből,ugyanis egyidős,csórók voltunk,csak elég fiatalok..)

2011. aug. 2. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Férfi vagy vagy nő,utolsó válaszoló?

Gratulálok,hogy sikerült megmenteni a kapcsolatotokat.

2011. aug. 2. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:

A 8.59-esnek!

Nem túl sok romantikus filmet nézek.Hanem 43 évem tapasztalatából beszélek,és én is voltam megcsalt,csak nő vagyok.

Életem legjobb döntése volt,hogy megbocsátottam, képzeld el!

Ma is boldogan élünk!

Köszi,hogy egyetértesz,hogy lehet eltérő véleményünk:)

2011. aug. 2. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
10.25vagyok,és nő,és köszönöm:)
2011. aug. 2. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Sok évvel ezelőtt az akkori barátnőm teljesen őszinte volt velem, és elmondta, hogy csók szintjén megcsalt egy egyetemi bulin. Én ezt a félrelépést megbocsátottam, de óriási hiba volt! Amíg jártunk, rettegtem, mikor ismétlődik meg a dolog.

És ez csak félrecsókolás volt, ennél komolyabbat nyilván nem bocsátottam volna meg. Úgy érzem, hogy ha az áldozat nem penderíti ki a vétkes felet megcsalás után, az csak a gyengeség jele. Egy csókot még rá lehet fogni az italra, a szexet már nem, ott akkor valami nagyon nincs rendben.

2011. aug. 2. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:
lehet h a férfi sem patyolat tiszta.ezért lehet hogy nehezen de lenyelte ezt az idöszakot,lelkiismeretfurdalás miatt.
2013. ápr. 24. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!