Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor átvert anyám? Mit...

Most akkor átvert anyám? Mit tanácsoltok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gimnáziumban kezdtem a középiskolai tanulmányaimat 8. után, de mivel nem tanultam (mert akkor nem érdekelt és elbagatellizáltam) kénytelen voltam átmenni egy szakiskolába. Itt rájöttem, hogy h*lye voltam a gimiben, hogy nem tanultam és most már inkább tanulnék, mint, hogy gyakorlatra járjak, de most már anyám nem engedi, hogy otthaggyam ezt az iskolát (1 évem van hátra). Viszont megígérte, hogy ha ezt az iskolát befejeztem, akkor leérettségizhetek utána. Én ebbe belementem, viszont ma meg szóba került megint és azt mondta, hogy ha ezt befejeztem, akkor megyek dolgozni, ha utcát fogok seperni, akkor azt... Akkor most mégis hányadán állunk? Ennyit arról, hogy ha ezt elvégzem utána leérettségizhetek? Szerintetek mit csináljak? Én csak azért csinálom végig a mostani iskolát, mert ő megígérte, hogy ha ezt elvégzem utána leérettségizhetek, erre most akar elküldeni utcátseperni?! Mit tehetek ebben a helyzetben? Én utcát biztos, hogy nem fogok seperni, akkor inkább megölöm magam!! Tudom, hogy vannak olyanok, akik diplomával utcaseprők, de én biztos, hogy nem leszek az, nekem épp elég megalázó ez a 3 év szakiskola.
2011. aug. 2. 01:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy kőműves szakmát tanulsz. Már örültem, hogy lesz jó szakember és nem mindenki a diplomára megy.

Itt minden hozzászóló a diplomára biztat mikor nem találunk mi vállalkozók jó szakembereket.

Ukrán, román kőmüvesek meg burkolók dolgoznak szerte az országban és még azt dumáljuk, hogy nincs munka.

Persze, hogy nem a suliban tanulod ezt ki, hanem utána egy jó szakember mellé kerülsz és ott válsz mellette te is azzá.

Az érettségit mint itt néhányan írták, úgyis engedni fogja az anyukád a szülők elkeseredésükben mondanak baromságokat.

Az a probléma, hogy ebben az országban mindenki vezérigazgató akar lenni a kétkezi munka senkinek nem áll.

Tisztelet a kivételnek. Jöhet a piros kéz.

2011. aug. 2. 09:23
 22/24 anonim ***** válasza:

Csomó ismerősöm munka mellett estin érettségizett le.

Nem mondom, hogy sétagalopp, de nem lehetetlen dolog :)

2011. aug. 2. 11:59
 23/24 anonim ***** válasza:
Estin leérettségizel munka melett,és anyádnak bemutatsz utána.
2011. aug. 2. 13:05
 24/24 josek ***** válasza:
nem szégyen a munka
2011. aug. 2. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!