Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész eddigi életem egy...

Egész eddigi életem egy nagyrakás sz. Nem részletezném, hogy miért, csak mondja meg valaki, mi az, amiért még érdemes élnem? 23/L

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 20:23
1 2
 11/17 anonim válasza:

Szia.Én is ilyen helyzetben vagyok.Próbálj új barátokat szerezni,akikkel jól érzed magad és ne foglalkozz olyanokkal,akik megbántanak vagy esetleg megkeserítik az életed.

Sok siket kívánok hozzá.Puszi.

2011. aug. 1. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A zenéért, a napfényért, könyvekért, a hóesésért, idegen tájakért, a szélért, az alkotásért, a szerelemért, de legfőképpen a jövő titkaiért.

21f

2011. aug. 1. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:

ha olyan ostoba vagy, hogy azt várod, hogy itt mondjuk meg a tutit, akkor rajtad már az isten se segit.

de ha vagy annyira okos, hogy nem fordulsz be, és nem kelleted magad, és a sarkadraállsz, urambocsá a saját urad leszel, akkor hajrá.

csak nem akarásnak nyögés a vége.

2011. aug. 1. 21:02
 14/17 anonim válasza:

van valami amit érdemesnek találsz arra, hogy érte meghalj1?

valami távoli cél, eszme, valami amiért képes lennél feláldozni az életed?

ha még nincs, akkor élned kell.

2011. aug. 1. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:

ÉLJ AZÉRT, HOGY JOBBÁ TEDD!

Változtass! A legtöbb dolog rajtad múlik, merj tenni érte! :)

Kívánom, hogy sikerüljön!

2011. aug. 2. 07:33
 16/17 anonim válasza:

tudod miért?

1.mert valaki vár rád. nem biztos hogy ismered. az se biztos hogy ő ismer téged. de lelketeket a teremtésetekkor összekötötték. amíg nem találod meg őt, addig nem mehetsz el! nélküled sosem lesz igazán boldog...

2. Isten azért adta neked az életed, hogy élvezd! lehet hogy most minden reménytelennek látszik, de nézz mosollyal az arcodon előre és cselekedj!

mellesleg: olvas el SOKSZOR a: (Kölcsey Ferenc:) Huszt c. művet ^^ és értelmezd magadra nézve

4. élj az emberekért! segíts nekik, hogy ne érezzék azt amit te.

-5.add el a gépedet aztán keress munkát.-

2011. okt. 28. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Erre önmagadnak kell rájönnöd. Ha itt kérdezed, mások mondják meg,hogy miért, nem saját magad irányítod, ha más megmondja mit tégy azt elfogadod, jó lesz neked?
2012. jan. 15. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!