Ha megtehetnétek mit üzennétek a 10 évvel ezelőtti önmagatoknak?
17/L vagyok.
Azt, hogy állj ki magadért, mert ok nélkül közösítenek ki a többiek.
Hogy normális ruhákat hordj az elkövetkező pár évben, mert nagyon bénán nézel ki.
Hogy tanulj rendesen ne csak 12 éves korodig, hanem tovább is, mert gázok lesznek később.
Hogy járj el te is bulizni 14-15 éves korodtól, és ne csak pár havonta egyszer.
Hogy legyél nyíltabb.
És hogy vigyázz, kivel barátkozol.
1.készülj fel a sok kudarcra, mert az vár rád!
2.ne edd azt a sok csokit, mert piszkosul nehéz lesz leadni és a bőröd is csúnya lesz tőle, ami miatt komplexusaid lesznek
3.legyél nyíltabb, mert nehéz egy zárkózott embernek feltalálnia magát egy teljesen idegen városban
4. ne hagyd kihűlni a barátságokat
5. költözz el 1000 km-rel odébb
- Ha majd érettségi után felvesznek egyetemre, becsüld meg, és ne cseszd el, mert levelezőn munka mellett sokkal nehezebb lesz tanulni.
- Ne keseredj el amiatt hogy most nincsenek barátaid, mert később több is lesz, többek között egy olyan, aki a kútba is ugrana érted.
- Ne hidd hogy sose lesz pasid, mert lesz több is, és a helyes jogászt is megkapod majd, akiről 14 évesen álmodoztál.
- Ne hidd el a családodnak, hogy furcsa vagy, és sose leszel normális.
- Ne add fel azt hogy nyelvvizsgád legyen, csak mert háromszor nem sikerült a szóbeli.
- Ne hidd azt, hogyha egy srác kedvesen rád mosolyog és feléd néz, akkor biztosan tetszel neki.
27/L
-másik suliba menjek
-ha úgy érzed, jobban szeretsz egy fiút, mint ő téged, hagyd el, fölösleges évekig várni a csodára;)
anyád, te fascz : )
jól meg lepődne a kis burzigyerek, h. ez most mi és honnan jött
Nem tűnik úgy, mintha helyrehozhatatlan hibákat vétettem volna 4 éves koromtól kezdve, de annyit én is címkéznék az akkori önmagamnak, hogy ügyeljen a kellő testmozgásra és a mértéktartásra kajatéren, mert a hiány következményeivel meg fog gyűlni a baja a későbbiekben.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!