Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtehetnétek mit üzennétek...

Ha megtehetnétek mit üzennétek a 10 évvel ezelőtti önmagatoknak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 16:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Hm. 10 éve 14 éves voltam, akkoriban még nem csináltam volna semmit sem másképp. Inkább a néhány évvel ezelőtti önmagamnak üzennék, mégpedig azt, hogy hamarabb le kellett volna fogyni (jelentős súlyfeleslegem volt). Gátlásos voltam, nem ismerkedtem, nem jártam bulizni, tehát egyedül voltam és nem élveztem az életet. Nem mintha annyira le lennék maradva, még van időm bepótolni ezeket, na de mégiscsak jobb lett volna szórakozással lezárni a "tizes" éveimet, mint folytonos szomorkodással és otthon üléssel.
2011. aug. 1. 17:24
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, hogy ne menj tanárnak, mert sz*rt se érsz vele és munkanélküli leszel! Legyél inkább műkörmös!
2011. aug. 1. 17:25
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Az akkor 14 éves önmagamnak:

-menj el nőgyógyászhoz, ne halogasd 20 éves korodig, mert rengeteg huzavonát és egy műtétet megelőzöl vele, ha hamarabb mész

-ne várj a fittnessbérlettel sem éveket még, kezdd el akkor a sportot, mert nagyon jó fordulatot vesz az életed tőle

-nehogy leborotváld a hülye osztálykirándulás miatt a hasad, mert a mai napig szedegetheted csipesszel miatta! :D

-ne buszozz, hanem mindig sétálj, mert a buszon megismerkedsz valakivel, aki pokollá teszi 2 éved. A séta amúgy is egészségesebb.

2011. aug. 1. 17:25
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
De jó volt elolvasni ezeket a válaszokat!Én se nőgyógyászhoz nem szeretnék menni,se tornázni,sportolni,pedig duci vagyok,de mikor elolvastam ezt a sok választ,akkor rájöttem,hogy mindent meg fogok csinálni,még ebben a hónapban.15/L :D
2011. aug. 1. 18:07
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Magadban bízz, csak magadban! MONDOM CSAK!
2011. aug. 1. 18:30
 36/50 anonim ***** válasza:
93%

Én azt, hogy nagyon nagyon becsüld meg és szeresd édesapádat, mert már nem sokáig lesz veled!

Tanulj, mert eszed van, csak lusta vagy. Sokra viheted!

Ne akarj olyan lenni, mint mások!

Vigyázz a fiúkkal, legalább 18 éves korodig ne is legyen barátod, inkább tanulj!

Sportolj, húzd ki magad, mert gerincferdülésed lesz!

menj el fogorvoshoz, kérj fogszabályzót!

Kozmetikussal szedesd ki a szemöldököd!

Ne fesd be a hajad!

2011. aug. 1. 18:32
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj másként semmit! Meg kell élni a rossz és jó pillanatokat is, hogy olyan emberré válj, amilyen most vagy.
2011. aug. 1. 18:44
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

10 évvel ezelőtti önmagamnak:

gyorsan dobd az akkori barátod, mert elvitt majdnem 4 évedet áltatással, hogy majd elvesz, de nem, hanem megcsalt.

nem kell a diploma sem, mert még most sem vettek fel vele dolgozni

a drogoktól jól lehet fogyni, de majdnem lesittelnek másnak a bűnéért!szóval ki se próbáld.

menj ki külföldre, minek jöttél haza 10 évvel ezelőtt többet kerestél, mint most és most lakást tudnál már venni; ehelyett most önkormányzatisban tengődsz rettegve mi lesz ha lejár a bérleti idő

és ne járj olyannal akit ismertél valahonnan, mert megint megszívod!

2011. aug. 1. 19:11
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Készüljek fel, mert egy gyógyíthatatlan bőrbetegségem lesz, ami megkeseríti a napjaim!
2011. aug. 1. 20:09
 40/50 gtgunár válasza:
53%
4 éves koromban nem sok mindent tudtam volna másképp csinálni.
2011. aug. 1. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!