Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szülő képes olyat...

Milyen szülő képes olyat mondani a gyerekének, hogy egy parazita, aki csak élősködik a hátán?

Figyelt kérdés
Áh, el se hiszem, hogy ilyenek a szüleim, monstrumok. Te hogy reagálnál ilyesmire?
2011. aug. 1. 16:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
látszik, hogy nem túl olvasottak a válaszadók. :D
2011. aug. 1. 16:55
 12/28 anonim ***** válasza:
engem is ilyenekkel bombáznak. Elmennék én dolgozni, de tanulás mellett nem könnyű, csak diákmunkát tudnék vállalni, de az meg alig van felénk.
2011. aug. 1. 16:56
 13/28 A kérdező kommentje:

Apám egy elmebeteg állat, olyan egyetemre kényszerített, amit szívből rühellek, ma is könyörögtem neki, hogy engedje meg, hogy átiratkozhassak, de nem lehet, mert mennyi pénzt elherdáltam már így is, szerinte ha elkezdtem, akkor fejezzem be.

Nem sikerültek túl jól a vizsgáim, ha begurul, akkor csak ezt vágja a fejemhez, hogy semmit se csinálok, még tanulni se akarok, csak élősködök rajtuk.

2011. aug. 1. 16:58
 14/28 anonim ***** válasza:
Sok szülő már ha tehetné a négyévest is gyárba küldeni munkába.Azt csodálkozik ha agyerek albérletnek nézi az "otthont",és 16-18 évesen elköltözik egy másikba.
2011. aug. 1. 16:59
 15/28 anonim ***** válasza:
35%
Dolgozz, költözz albérletbe másokkal, mellette csináld azt a sulit amit szeretsz. Ilyen egyszerű. Százak, ezrek csinálják.
 16/28 anonim válasza:
Ilyenek az őszinte szülők...
 17/28 A kérdező kommentje:

Plusz, erőnek erejével be akar gyógyszerezni, amihez szerintem semmi joga. Elvitt pszichiáterhez is, mondván nekem nem az a bajom, hogy olyan egyetemre járok, amit szívből utálok, hanem az, hogy nincs elég önbizalmam, és ezért sikerülnek ramatyul a vizsgáim. Ha szóba hozom az egyetemváltást, nem akarják meghallani, egyszerűen nem fér a fejükbe. A pszichiáter pedig, akihez elvittek, azt mondta, hogy inkább nekik lenne szükségük terápiára, mire lehordták szegény embert minden szarnak. Holnap már másik pszichiáterhez akarnak elcipelni, aki reményeik szerint gyógyszert is ad, mert nekem arra van szükségem, mert én egy beteg ember vagyok, miért nem vallom be?!

Plusz anyukám tanárnő, és állandóan azt vágja a fejemhez, hogy mit fog mondani rá a falu, hogy ő hogy nem tudja megnevelni a lányát.

2011. aug. 1. 17:13
 18/28 anonim ***** válasza:
Mi a francért nem költözöl el?
2011. aug. 1. 17:15
 19/28 A kérdező kommentje:
Dolgozzak... Ez így rendben is van, de egyszerűen minden olyan méregdrága, nem keresek elég pénzt, függök tőlük anyagilag.
2011. aug. 1. 17:18
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem könnyű, de másoknak is megy.

Keresel egy olcsó albit Pesten (másokkal közösen - most sok jót lehet találni, "szezon van"), ott diákmunkát sem nehéz találni, ha kell vegyél fel diákhitelt, de önállósodj. Teljesen feleslegesen őrlöd az idegrendszered és fogyasztod az állami féléveidet. Mutasd meg nekik.

2011. aug. 1. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!