Hol lehet ismerkedni jómódú férfiakkal?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 10:25
11/19 anonim válasza:
Au pair hirdetéseket nézegettem múlt héten a neten, volt olyan, aki konkrétan leírta, hogy nincs is gyereke, csak egy nő kellene, aki főz, mos, takarít, (meg még ki tudja), cserébe ott lakhat és fizet neki. Egy másik pasi legalább tett fel képet a lányáról, leírta, hogy sokat járnak nyaralni, és viszik az au pairt is, aki ne csak a gyereknevelésben vegyen részt, hanem minden közös programban is, mint pl zuhanyzás és egyéb intim dolgok. És láttam egy olyant is, aki 1000 eurót fizet egy hétre, de inkább nem olvastam el, mit vár érte cserébe...
12/19 anonim válasza:
Bankmeló,ügyvéd,mérnök stb.Amúgy megértem aki jómódú pasit keres.Nekem mondjuk nem jómódú párom van,de néha jó lenne ha az lenne,mert mindig a pénz miatt veszekszünk, neki sincs pénze és nekem se, ráadásul nehezen akar dolgozni,pedig szeretne luxusban élni,de így hogyan ha még munkája sincs.
13/19 anonim válasza:
Less el praktikákat a pretty woman c. filmből! ;)
14/19 anonim válasza:
Kicsit nehézkes lesz.El lehet a jó módú pasi ha boldogtalan leszel mellette hidd el nekem!
16/19 anonim válasza:
Legkönnyebben a prostik találkoznak velük, akármilyen meglepö. Néha egészen hosszutávu kapcsolat jön igy létre.
17/19 anonim válasza:
Az lenne a jó, ha a nők kezében lenne a pénz nagyja, így a pasikat belső szerint keresnénk.
18/19 anonim válasza:
Szórakozóhely kilőve. Amelyik pasi odajár, jómódú, az ott tudja mit akar, ki fog használni,max kapsz érte pénzt,de átmeneti dolog, ezzel jól nem jársz.
Az egyik hozzászóló fogta meg a lényeget, azok a nők ismerkednek meg velük, akik valamilyen formában, de "eladják" magukat. Bizonyos szintig nem elítélendő számomra, de nagyon különlegesnek kell lenned, hogy ebből kapcsolat legyen, és megtartsd, elvárják,hogy szép arcú, jó alakú, egyetemet-főiskolát végzett, nyelveket tudó nő legyél. És ez még csak a minimum. De sok szerencsét!
19/19 anonim válasza:
mindegyik válaszolónak igaza van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!