Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen tönkretesz! Mit...

Teljesen tönkretesz! Mit csináljak, hogy tudnám elfogadni így magam?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok.Sokan mondják hogy szép vagyok,jó az alakom,divatosan öltözködöm,kedves,megértő és segítőkész szóval nagyon sok jó belső és külső tulajdonságom van több ember szerint. Szeretem magamat úgy ahogy vagyok,még is ott van az orrom,ami hosszú,görbe. Egy elég nagy görbe van benne,ami a profil képemet tönkreteszi,vagy elég elfordítanom a fejem és már is látszik hogy milyen nagy. Egy normális kép sem készül rólam,egyiket se merem feltölteni bárhova is.Az utcán legtöbbször gátlásos vagyok... Régen az osztálytársaim,évfolyamtársaim nagyon sokat piszkáltak,kiközösítettek az orrom miatt. Azóta sokat változott a helyzet,lettek barátaim,barátnőim... de még is rondának érzem magam emiatt. Volt hogy napokon keresztül csak sírtam,nem mertem tükörbe nézni,nyugtatóztam magam.

Mit tehetnék hogy így is elfogadjam magam? Napról napra csak rosszabbul érzem magam,meg akarom műttetni... Nyugtatókat szedek stb,pedig tudom hogy ezzel nem lesz jobb...

Segítsetek

2011. aug. 1. 01:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van valami kis szépséghibája, a tiéd ez, de nem a világ vége! Annak örülj inkább, h egészséges vagy, a nyugtatókat pedig sürgősen felejtsd el! :)

Idővel úgyis találsz majd olyan fiút, aki úgy fogad el, ahogy vagy!

29/F

2011. aug. 1. 06:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen engem is zavart, nekem is nagy orrom van. Már nem érdekel, van egy vőlegényem, aki szeret, szerinte eltúlzom. Te se foglalkozz vele! Én is mindig arra gondoltam, hogy majd megműttetem, de már nem foglalkozom a dologgal.

23/N

2011. aug. 1. 07:43
 13/13 anonim ***** válasza:

ahelyett, h ilyen hülyeségeken gondolkodsz, menj el melózni, akkor estére eléggé elfáradsz, nem kell nyugtató, és lesz pénzed az orrműtétedre. :)

komolyan ez a legnagyobb problémád? bocs, de ez röhejes :P

2011. aug. 1. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!