Üvöltöztem a nagyanyámmal jogos volt?
Nincs család, ahol ne fordulna elő vita.
Nagyanyád, sajnos veréssel gondolja lerendezni az ilyesmit. Te meg szépen örökölted ezt a fajta megoldást.
Győzzön a jobb !!!!
előző!!!
engem légyszíves ne hasonlíts hozzá és köszönöm a választ
mindenkinek lehet rossz napja
meg amúgy az öregek olyan más világképük van
én azt mondom neked, hogy ne foglalkozz vele ha ilyen, nem fog megváltozni, mert az öregek ilyenek sajna
okos enged, szamár szenved
kedves kérdező! akármennyire is mérges vagy, legyen benned tisztelet:) ha üvöltözöl, azzal nem csinálsz semmi jót...sőt...
lehet, hogy más az életfelfogása, és mivel idős már, lehet, hogy nem úgy kezeli a dolgokat, ahogyan az a te véleményed szerint helyes lenne...
próbálj vele kibékülni és ha vmi olyan csinál, ami nem tetszik, vegyél egy nagy levegőt, és ne csinálj üvöltözést, veszekedést a dologból...neked se jó, és vita sem lesz, hidd el nekem, ez a legjobb megoldás:)
biztos vagyok benne, hogy szeret téged, és te is őt...attól, hogy vannak gondok, még nem kell utálni a másikat:)
ha ő nem lenne, te sem lennél...
naaaa menj és békülj ki vele, sokkal jobb, mint ha most mérgeskedsz itt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!