Folytatódik a történet, ti hogyan reagálnátok erre?
Ezt a kérdést írtam ki tegnap: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Most ott tartunk, hogy a barátom smsezget a barátnőmmel, és írja neki, hogy találkozzanak. Velem távolságtartó, és érzem rajta, hogy tudja, hogy közöm van hozzá, és csak azért ír neki iyleneket, hogy én mikor török meg, és vallok be mindent. Vannak erre utaló célzásai.
Nem kérdés tovább, hogy elmondom neki az igazat.
Tudom, hogy nagyon hülye, buta voltam, iszonyúan bánom, és félek, hogy vége. Nagyon sajnálom.
Ti szakítanátok emiatt? Helyre lehet ezt még hozni? Vagy végleg elrontottam?
Nem fogok összejönni a barátnőmmel, mert neki is van barátja.
Az egész úgy indult, hogy a barátom elment bulizni, és ott ismerkedett (csak beszélgettek amúgy, semmi nem volt) egy csajjal, később megtudtam pletykákból (de a pletyka ugye hozzárakott) mi ezt megbeszéltük, de akkor nagyon össze voltam zavarodva, és ezért találtuk ki, hogy írunk neki. Barátnőm ötlete volt, de én belementem.
Aztán barátom normálisan viselkedett, semmi gyanús, csak többször mondta, hogy miért nem bízom benne. Gondolom ekkor fordult meg a fejében, hogy én vagyok aki ír, rákérdezett, mondtam, hogy nem. Viszont azóta ír a barátnőmnek, hogy találkozzanak (de tudom, hogy ezt már azért csinálja, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból.)mivel közbe célozgat nekem..
Ezt így akarom neki elmondani, de jogos lesz a felháborodás, hogy miért másoknak hiszek, miért nem neki.
Köszönöm mindenkinek!:)
Nagyon sokat segítettetek, azok is akik próbáltak vigasztalni, tanácsod adni, és azok akik kritikát fogalmaztak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!