Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Folytatódik a történet, ti...

Folytatódik a történet, ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést írtam ki tegnap: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Most ott tartunk, hogy a barátom smsezget a barátnőmmel, és írja neki, hogy találkozzanak. Velem távolságtartó, és érzem rajta, hogy tudja, hogy közöm van hozzá, és csak azért ír neki iyleneket, hogy én mikor török meg, és vallok be mindent. Vannak erre utaló célzásai.

Nem kérdés tovább, hogy elmondom neki az igazat.

Tudom, hogy nagyon hülye, buta voltam, iszonyúan bánom, és félek, hogy vége. Nagyon sajnálom.

Ti szakítanátok emiatt? Helyre lehet ezt még hozni? Vagy végleg elrontottam?

2011. júl. 31. 10:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Most már próbálj mielőbb túlesni a Nagy beszélgetésen, legalább attól megkönnyebbülsz valamennyire, hogy megpróbálod rendbe hozni amit elrontottál. Aztán kiderül, hogy mi lesz. Egy nagy, nagy tanulság biztosan...
2011. júl. 31. 10:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ti szakítanátok emiatt?

Igen, mivel nem tudnék megbízni abban, aki ilyet csinál, úgy meg már nem éri meg a kapcsolat. Főleg, hogy bennem sem bíztak... Duplán nem éri meg folytatni.

2011. júl. 31. 10:52
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Írtátok, hagyjam, de ezt tényleg nem lehet. Ha nem mondom, ő célozgat, mert ugye nem 100%, de több mint gyanús vagyok neki. Ez nem jó.

Szóval elmondom, személyesen, aztán lesz ami lesz. A válaszokból kiindulva szakítás. Már most annyira fáj.:(

És igen, tanultam az esetből, de attól még iszonyúan bánt.

2011. júl. 31. 11:15
 14/25 anonim ***** válasza:

Szerintem önts tiszta vizet a pohárba és mondd el neki öszintén. Azt ís hogy mért tetted, és hogy bánod.

Ha már nézegetett fére, szoval adott okot a féltékenységedre, meg kell értse, hogy próbára akartad tenni , DE ha nem akkor ne csodálkozz ha szakitani fog veled.

2011. júl. 31. 11:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Hogy reagálnék? Észrevenném, milyen hülye vagyok, és leállnék azzal, hogy a neten éljem a magánéletem, mind msnen, mind gyk-n.
2011. júl. 31. 11:37
 16/25 anonim ***** válasza:
Írd majd meg mi lett!? Azért szurkolok neked!
2011. júl. 31. 11:38
 17/25 anonim ***** válasza:

Milyen gyermeteg viselkedés.

Ne mondd el neki.

2011. júl. 31. 11:43
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem ebben a kérdésben a barátnő szerepe sem elhanyagolható. Eszedbe jutott-e már, hogy mi van ha a hülye terved máshogy sül el, mint te szeretnéd, és ÖSSZEJÖNNEK? Tudom, hogy nagy pofáraesés lenne, de benne van a pakliban. És nem kell az a szöveg hogy ő jó barátnőm ,gyerekkorunk óta ismerjük egymást... bla-bla. Láttunk már karón varjút! Nem?
2011. júl. 31. 11:43
 19/25 anonim ***** válasza:
69%
Én azt nem értem ez az egész mire volt jó? Arra nem gondoltál, hogy ha már tesztelni akarod a pasidat akkor valami hihető sztorit kell kitalálni? Mégis mi volt a nagy ötlet arra, ha rákérdez a barátnődnél, hogy mégis honnan ismerik egymást és kicsoda ő? Kész lebukás az egész terved. Én őszintén szólva azért szakítanék veled, mert buta vagy, nem azért mert tesztelni akartál. :)
2011. júl. 31. 11:46
 20/25 anonim ***** válasza:

Ugyan már, azért nem kellene ennyire lehordani a kérdezőt... Kedves kérdező! Butaság volt tőled, az biztos, de mindenki hibázhat! Csak nem mindegy mit kezdünk a hibáinkkal. Megbántad, és szerintem a legjobb ha egyszerűen elmondod neki az igazat, ugy ahogy van. Ha szeret, ez a kis butaság nem fog közétek állni, viszont tudod, ami nem öl meg, az erősebbé tesz. A kapcsolatotok is ezáltal csak erősebb lesz, mert fel mered vállalni a hibádat. Egy eset nagyon az eszemben maradt. Nemrég néztem a Topmodell leszek c. műsor egyik részét. Az egyik versenyző lánynak jó nagy mellei voltak, és az egyik róla készült képen kifejezetten látszott, hogy műek. Tyra Banks (a műsor vezetője, volt modell) rákérdezett, hogy azok igaziak-e. A lány a zsűri és a többi versenyző lány előtt, és a kamerák előtt (gondolj bele mennyi ember követte ezt a műsort) kijelentette, hogy igaziak. Hazudott, az "egész világ" füle hallatára. Tyra és a zsűri tudták, hogy nem igaz amit mond. De nem szóltak. Ám mit tett a lány, amikor arra szólították fel őket, hogy most visszamehetnek a lakosztályukba? Kiállt a többiek elé, és bevallotta, hogy butaságot csinált, hazudott a melleiről-nem igaziak, hanem szilikonok, még fiatal korában csináltatta meg őket. Hogy reagált a zsűri, és Tyra (a lányok ekkorra már visszamentek a szobáikba)? Értékelték, hogy a lány ki mert állni, felvállalta a hibáját, még ha először hazudott is. Senki sem a hazugságára emlékezett ezután, hanem arra, hogy bátor volt vállalni a tettét.

Vállald fel te is, szerintem nem egy szörnyű dolog amit csináltál, csak ne hazudj neki tovább.

2011. júl. 31. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!