Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném meg a...

Hogyan győzhetném meg a szüleimet?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: már lassan 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal (19). Ő hozta ezt fel először, de nekem sincs ellenvetésem. Nagyon szeretne velem aludni, h őt idézzem: "nekem egyszerűen szükségem van rá, hogy melletted ébredhessek" :). Anya viszont nehezen megy bele ebbe az "együtt alvás-dologba"... mondván h abból nem alvás lenne, meg h még túl korai... holott tényleg csak alvásról lenne szó, semmi szex - azzal még legalább 3 hónapot várnék (és tudom h a barátom is megértené, és tiszteletben tartaná). És anya is jól tudja, h mit gondolok erről, szoktunk beszélni róla. Csak az a baj h a barátomban nem bízik eléggé. Szeptembertől már egyetemre fog járni, és ennél sokkal kevesebb időnk lesz egymásra - távkapcsolat, 33 km van köztünk, és eddig kb. 10-szer találkoztunk. Megértem a szüleimet, hogy még korainak tartják, és nem ismerik őt annyira, h megbízzanak benne, de én már nem egyszer találkoztam a szüleivel (az anyja -az első találkozásnál- mondta, h aludjak ott), meg elég jó nevelést kapott, megbízok benne, h nem tenne semmi olyat amibe én nem mennék bele. Csak hát a szüleim....

17/L

2011. júl. 30. 17:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretne velem aludni, h őt idézzem:

sosem értem ezt a problémát... aludjatok nálatok, ahol anyukád le tud titeket ellenőrizni, és nem lesz ilyen gond....

2012. márc. 8. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!