Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tavaly nagyon fiatalon meghalt...

Tavaly nagyon fiatalon meghalt az unokatesóm vonatbalesetben. Azóta azon rágódok, hogy miért nem menekült?

Figyelt kérdés

Nem ő vezetett és máig nem derült ki, hogy a sofőr miért hajtott a sínekre a piros ellenére. Rosszul lett vagy figyelmetlen volt, senki nem tudja... A mozdonyvezető azt mondta, hogy messziről dudált nekik és bár nem ment túl gyorsan, megállni már nem tudott, ők kiugorhattak volna. Viszont mindkettőjüket bekötve találták meg. Az unokatesóm azonnal szörnyethalt, mert az ő irányából jött a vonat és az maga alá gyűrte az autót, a sofőr akkor halt meg, mikor már ott voltak a tűzoltók.

Vajon mi játszódhat le ilyenkor az ember fejében? Lehet, hogy teljesen megbénult a látványtól, hogy jön a vonat és meg sem próbált menekülni? Szép volt, fiatal, két gyereket hagyott itt és a férjét, aki azóta csak árnyéka önmagának. Nemrég elmentem mellette az utcán, mert nem ismertem meg, olyan állapotban van.

Ez borzalmas, hogy sosem fogjuk megtudni, miért kellett meghalnia...

2009. ápr. 7. 14:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Az unokatesód ahogy írtad szörnyethalt,tehát akkora sokk érte,hogy már akkor halott volt mikor a vonat nekik ütközött,tehát nem sok esély volt rá hogy azon gondolkodjon hogy kiszáll.

Sajnálom

2010. jún. 15. 01:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom nagyon,nekem ez a rémálmom hogy vonat jön néha más de legtöbbször vonat és nemtudok mozdulni esetleg csigatempóba..óóóó ne is mondd....wáááá ilyesztő
2010. nov. 5. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!