Ez ciki ( amit az alsó mezőben írtam ) Mit csinljak? Légyszi válaszolj nagyon fontos.
Figyelt kérdés
Nemrég indultam zuhanyozni a fürdőben fel volt mosva a kő, elcsúsztam oké utána elkezdtem zuanyozni de nem húztam össze a zuhanykabin ajtaját megnyitottam a zuhanyt(a hideg vizet) ami pont a szemembe ment és mibvel az ajtó nem volt bezárva kiestem a zuhanyzóból a fejem beütöttem a wc-be
és a lábammal felrúgtam a felmosóvödröt a mo tele volt vízzel erre a hangzavarra bejön anyám azt hitte elájultam. Én meztelenül fekszem a wc előtt egy hatalmas víztócsában és a zuhany folyik és elkezdett nevetni másnap elmondta az egész rokonságnak akik úgy kinevettek hogy majdnem síram most mit csináljak amíg el nem mondja anyám a barátnőinek??
2011. júl. 30. 12:34
11/14 anonim válasza:
Ha cikinek érzed akkor ciki, de igazából ez pont egy olyan sztori amit én magamtól is szívesen mesélek ismerősöknek, mert vicces. És nem megalázóan, ez benne a jó.
12/14 anonim válasza:
olvastam már ennek vagy 5 változatát, kicsit unalmas...
13/14 anonim válasza:
Nem a ciki az volt, amikor édesanyám az összes barátomnak, fiúknak, lányoknak büszkén dicsekedett, hogy megjött nekem.
14/14 anonim válasza:
miért nem tudsz te is röhögni ezen? ha meg kamu kérdés, akkor nem értem, mi benne a pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!