Ez ciki ( amit az alsó mezőben írtam ) Mit csinljak? Légyszi válaszolj nagyon fontos.
Nemrég indultam zuhanyozni a fürdőben fel volt mosva a kő, elcsúsztam oké utána elkezdtem zuanyozni de nem húztam össze a zuhanykabin ajtaját megnyitottam a zuhanyt(a hideg vizet) ami pont a szemembe ment és mibvel az ajtó nem volt bezárva kiestem a zuhanyzóból a fejem beütöttem a wc-be
és a lábammal felrúgtam a felmosóvödröt a mo tele volt vízzel erre a hangzavarra bejön anyám azt hitte elájultam. Én meztelenül fekszem a wc előtt egy hatalmas víztócsában és a zuhany folyik és elkezdett nevetni másnap elmondta az egész rokonságnak akik úgy kinevettek hogy majdnem síram most mit csináljak amíg el nem mondja anyám a barátnőinek??
:D :D :D
Mintha magamat olvasnám. :D
Ugyan már, fogd fel viccesen, akkor mások is úgy fogják felfogni! Ha azon sopánkodsz, hogy ez de ciki, akkor másoknak is így jön le. Tanulj meg nevetni magadon, sok kellemetlenségtől kíméled meg magad.
Hát ciki, de örülj, hogy nem lett nagyobb bajod.
Mond meg anyádnak, hogy te is mesélsz róla kínos dolgokat, ha nem hagyja abba. Pl. hogy elégette az ebédet vagy valami hasonlót.
hát te hülye vagy. minek meséled akkor itt is? és örülj, h nem tört el semmid.
anyád is elég hülye, ha elmeséli a rokonoknak...
el ne higgyétek már,
kis változtatással már vagy 3-szor olvastam ezt a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!