Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ciki ( amit az alsó mezőben...

Ez ciki ( amit az alsó mezőben írtam ) Mit csinljak? Légyszi válaszolj nagyon fontos.

Figyelt kérdés

Nemrég indultam zuhanyozni a fürdőben fel volt mosva a kő, elcsúsztam oké utána elkezdtem zuanyozni de nem húztam össze a zuhanykabin ajtaját megnyitottam a zuhanyt(a hideg vizet) ami pont a szemembe ment és mibvel az ajtó nem volt bezárva kiestem a zuhanyzóból a fejem beütöttem a wc-be

és a lábammal felrúgtam a felmosóvödröt a mo tele volt vízzel erre a hangzavarra bejön anyám azt hitte elájultam. Én meztelenül fekszem a wc előtt egy hatalmas víztócsában és a zuhany folyik és elkezdett nevetni másnap elmondta az egész rokonságnak akik úgy kinevettek hogy majdnem síram most mit csináljak amíg el nem mondja anyám a barátnőinek??

2011. júl. 30. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
nem ciki, ez egy jó poén és kész
2011. júl. 30. 12:36
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Anya, nekem ez olyan kellemetlen. Megtennéd hogy nem meséled el senkinek?
2011. júl. 30. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

:D :D :D

Mintha magamat olvasnám. :D

Ugyan már, fogd fel viccesen, akkor mások is úgy fogják felfogni! Ha azon sopánkodsz, hogy ez de ciki, akkor másoknak is így jön le. Tanulj meg nevetni magadon, sok kellemetlenségtől kíméled meg magad.

2011. júl. 30. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Huh, ettöl a történetöl fel ált a hátamon a ször. Pedig nincs is ször a hátamon. Yohohohoho Yohohohohoho :D:D:D
2011. júl. 30. 12:38
 5/14 anonim ***** válasza:
:) Nem ciki, de vicces. Egy jót kell rajta nevetni az ismerősökkel is, ha már Anyud elmondja nekik. :) Vagy szólj Anyudnak, hogy ne mondja tovább, mert hülyének érzed magad. :D
2011. júl. 30. 12:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát nem volt a te napod az biztos :) Fogd fel viccese. 10 év múlva te is csak röhögni fogsz rajta
2011. júl. 30. 12:49
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

Hát ciki, de örülj, hogy nem lett nagyobb bajod.

Mond meg anyádnak, hogy te is mesélsz róla kínos dolgokat, ha nem hagyja abba. Pl. hogy elégette az ebédet vagy valami hasonlót.

2011. júl. 30. 12:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha beütötted a fejed abba a porcelán vécécsészébe vagy bármi kemény kőbe, azért az lehetett volna veszélyes is, egy rosszabb fejbeütéstől a kőre, attól fél évig is tud fájni az ember feje (nekem is ismerősömnek is volt ilyen, de Te ne ijedj meg, mert ha eddig nem kezdett el fájni, akkor most már nem is fog, ezt most csak a rokonság gúnyolódásának leállításra említettem meg.). Ha ezt elmondod, talán leállnak, ha meg nem, akkor tényleg ővelük van valami baj.
2011. júl. 30. 12:52
 9/14 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy. minek meséled akkor itt is? és örülj, h nem tört el semmid.

anyád is elég hülye, ha elmeséli a rokonoknak...

2011. júl. 30. 12:53
 10/14 anonim ***** válasza:

el ne higgyétek már,

kis változtatással már vagy 3-szor olvastam ezt a kérdést

2011. júl. 30. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!