Miket csinálnál ha újból 15 éves lennél? (nemet, kort is pls:D)
Válaszolhattok azzal,hogy mit csinálnátok másképp,min változtatnátok vagy egyszerűen,hogy milyen dolgokat csinálnál,amit nem tettél meg.
Szerettél 15-16 éves kamasz lenni?
köszi mindenki:D
ha megint 15éves lennék akkor biztos hogy sokkal többet tanulnék.
ezzel hogy csak szórakoztam szinte egész középiskolában azt értem el, hogy évente 370.000forintot fizethetek a főiskoláért, ami azt jelenti, hogy milliós tartozásaim lesznek friss diplomás munkanélküliként.
Szeretnék 15 lenni, újra gimibe járni :) Jó bulik voltak akkor, szerintem kb. 18-19 éves koromig nem nagyon változtatnék semmit. Kitűnő tanuló voltam, minden hétvégén buliztunk, esténként találkoztam a barátnőimmel :)
Épp ma reggel mentem el a volt sulim mellett és azon gondolkoztam, hogy milyen jó volt 10 éve, amikor idejártam.
Utána viszont másik egyetemre mentem volna, amit 2.-nak jelöltem meg azt tettem volna az elsőre, mert a mostani diplomámmal semmit se lehet kezdeni :(
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!