Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim azt hiszik, hogy...

A szüleim azt hiszik, hogy egy fiú karmolta meg a hátam. Nem hisznek nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van 2 karmolás a hátamon, hosszában. Fogalmam sincs, mitől lehet.

Hétfőn randiztam egy sráccal, és a szüleim azt hiszik, hogy lefeküdtem vele és szex közben karmolt meg -.-

Folyton ezzel b@szogatnak... Ráadásul holnap találkozni akarok 2 barátnőmmel, és azzal jönnek, hogy biztos nem is velük leszek, lehet holnap már ki lesz szívva a nyakam is.. -.-

Nagyon idegesítő ez az egész.

16/L

2011. júl. 29. 13:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Úristen, veletek meg mi a jóég van? Miért lenne már mocskos természetű? Mert fel van háborodva, hogy a szülei ribancnak nézik? Elég röhejesen viselkednek, és amúgymeg, tudjátok ki menne el ezért nőgyógyászhoz... xD Nevetséges...
2011. júl. 29. 15:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Viccből csesztetnek vagy komolyan b@szogatnak?
2011. júl. 29. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező elég nyegle a stílusod, lehet a szüleid pont ezt nem díjazzák. Ha mondjuk szájhuzogatva, vállrangatva említetted nekik a nyuszis esetet, akkor lehet pont ez gyanús.

Amúgy meg nem teljesen mindegy mit hisznek? Ha azt már tudják, hogy nem vagy szűz, akkor az karmolásnyomokról való benyomásuknak sem kellene nagy jelentőséget tulajdonítanod. Majd abbahagyják. Ha felnőttnek érzed magad (nyilván annak, ha szexeltél), viselkedj is úgy.

2011. júl. 29. 16:42
 24/25 anonim ***** válasza:

ma 13:30 Én például nem hiszem el, hogy őszinte volt ez a válaszod. Most utálhatsz.

Nem azt nem hiszem el neked, hogy utálod, ha nem hisznek neked, hanem azt, hogy csak ennyi a bajod.

Ha tényleg ennyi lenne, akkor a feladatod mostantól ennek a helyzetnek az elfogadáa. Életed hátralevő részében rengeteg ember nem fog neked elhinni rengeteg dolgot, és ez akkor is így lesz, ha te leszel a világ legőszintébb embere.

2011. júl. 29. 20:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha megbízható,szavahihető lennél fel sem merülne a szüleidben,hogy hazudsz.Szóval szerintem nem az ő hibájuk. Nyilván volt már pár húzásod és eljátszottad a bizalmukat.
2011. júl. 29. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!