A szüleim azt hiszik, hogy egy fiú karmolta meg a hátam. Nem hisznek nekem. Mit tegyek?
Van 2 karmolás a hátamon, hosszában. Fogalmam sincs, mitől lehet.
Hétfőn randiztam egy sráccal, és a szüleim azt hiszik, hogy lefeküdtem vele és szex közben karmolt meg -.-
Folyton ezzel b@szogatnak... Ráadásul holnap találkozni akarok 2 barátnőmmel, és azzal jönnek, hogy biztos nem is velük leszek, lehet holnap már ki lesz szívva a nyakam is.. -.-
Nagyon idegesítő ez az egész.
16/L
Hagyd a csudába ,ha nem hisznek neked,hát akkor felesleges győzködnöd őket.
Minél jobban mented a helyzeted annál jobban bele kavarodsz.
Az a lényeg ,hogy te tudod,hogy nem szexeltetek és ennyi,,,
Először is tisztázd magadban, hogy miért fontos neked, hogy a szüleid higgyenek neked ebben a kérdésben. Normálisan semmi közük hozzá, hogy te szexeltél-e azzal a sráccal. Remélhetőleg védekeztél. Ha majd egyszer útban lesz az unoka, akkor szólsz nekik, hogy számítsanak rá.
Ettől még lehet fontos neked, hogy ezt a kérdést megbeszéld velük, de tudnod kell, hogy miért fontos. Ha megtalálod erre a választ, valószínűleg azt is fogod tudni, mit csinálj.
Nem, csak nem hagyom magam.
De hát te biztosan ismersz :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!