Mar nem birom elviselni ezt a helyzetet mit tegyek?
Én is úgy vagyok,mint a 12:59es válaszoló,hogy külföldön vagyok,a lakótársakon kivül nem találkozom magyarokkal:)
De én sem unatkozom,mert takaritok,mosok,főzök,bevásárolok,tanulok nyelvet néha...zenét hallgatok:)
A párom dolgozik,nem sokat van velem,csak hétvégén...de én megértem,hogy fáradt,és nincs kedve esténként szórakoztatnia engem...!!
Kösd le magad...menj el sétálni,olvass,rejtvényezz,nézz filmeket!!
Nem értem meg én sem a helyzeted,mert én is egész nap egyedül vagyok,és nem tudok senkivel elmenni sehova,nem ismerek senkit,mégis feltalálom magam!Próbáld lefoglalni magad azzal,amit szeretsz csinálni:)
Ha már nem bírod elviselni, akkor változtatsz.
Most nekem inkább úgy tűnik, hogy elviseled te még ezt egy darabig, hiszen panaszkodsz, tanácsot kérsz stb. Ha tényleg nem bírnád már, akkor ellenben cselekednél. Azonnal.
Volt egy gyerekorvos ismerősöm, aki a következőt mondta, amikor arra panaszkodtak neki, hogy a gyerek nem alszik, és nagyon válogatós az ételben: "Éhes gyerek eszik, álmos gyerek alszik." Ennél jobb megfogalmazást én sem tudok erre. Igaz, hogy ez a dokinéni Afrikában gyógyított pár évig, másképp látta az életet, mint mi. Sokkal tisztábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!