Ennyire trendi lett, hogy a pàrok között 10-15 év a korkülönbség?
07-28 22:42 vagyok
remélem jobban alusztok, most hogy lepontoztatok, irigy hárpiák!
Sziasztok!
20 éves egyetemista diáklány vagyok.Megismerkedtem egy 35 éves férfivel,aki 5 éve elvált és van egy 9 éves kisfia.Képzeljetek el egy nagyon helyes,vonzó,sportos jól szituált pasit...kapcsolatunk még nem fordult át a komoly kategóriába,de minden esély megvan rá...Valljuk be 15 év az 15 év és e miatt is vagyok tanácstalan...szálljak ki ebből az egészből amíg nem leszek halál szerelmes,vagy merjek szembe nézni a nehézségekkel...!?
Szerintem nagyon sok a 15 év. DE, ha te ùgy làtod, hogy valóban a gyerekének is tudsz anyja lenni, felvàllalni azokat a konfliktusokat, amelyek egy vàlàs utàn szokott lenni. Egy probléma a sok közül, tovàbbà.....
Neked még màsak a nézeteid, mint ennek a férfinak. Ha baràti tàrsasàgba mentek nem biztos, hogy fogsz talàlni korodhoz való személyeket.
Ilyen korù férfiak lehet màr nem szeretnek olyan szórakozàsokat pl.mint te.
Te amikor 45 éves leszel a férfi màr 60 éves. Egy nõ 45 éves koràban a legszebb korban tud lenni, mindenre képes, persze ehhez egészség is szükséges. Annyi ellenérvet fel lehetne hozni, viszont ezt csakis te döntheted el, hogy mégis mit szeretnél. Hiszen majdnem az apàd lehetne.
Nem akarlak lebeszélni, de inkàbb keress hozzàdvalót minden nyûg nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!