Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire trendi lett, hogy a...

Ennyire trendi lett, hogy a pàrok között 10-15 év a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 19:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

20.53-as vagyok.

Amellett, hogy tudják mit akarnak, külsőleg eléggé vonzóak.

2011. júl. 28. 22:50
 12/25 anonim ***** válasza:

Ezt csak akkor érti meg az ember, ha saját maga is egy ilyen szituációba kerül.

Nem tartom jónak, mert sok hátrányt szülhet a korkülönbség, de magam is hasonló dologba csöppentem bele és nem tudok mit tenni, csak küzdeni ellene.

A korosztályomban a Nöktöl semmi elismerést nem kapok, csak az idösebbektöl, mert Ök úgymond átlátnak a szitán, értékelik a személyiségem, míg a Velem egykorúak nem törödnek Velem, mert nem az ultrahelyes és szexi kategóriába tartozok. Én csak egy egyszerü ember vagyok aki nem hivalkodik.

Kis kitérö után....

Megismertem egy lányt, akiröl azt hittem, minimum 18. Iszonyatosan tetszett, elkezdtünk beszélgetni, megismertük egymást és értékel mint embert. Itt jön a bökkenö, mert minden szép és jó lenne, de csak 16 éves, Én pedig 22...

2011. júl. 28. 23:55
 13/25 anonim ***** válasza:

A férjem 40, én 29. Jellemzően 10 évvel fiatalabbnak néznek mindkettőnket (én is fiatalabbnak néztem őt). Viszont van egy 18 éves lánya, ő kb a korának megfelelően néz ki. Rendre a barátnőjének nézik, amikor egy éve az orvosnál be akart menni vele (vese ultrahang), fel kellett mutatnia mindkettőjük személyijét, mert nem hitték el, hogy ő az apja. A vicc az, hogy "ne lássa meztelenül", ami a lánya meztelen oldalát jelentette, mert ott tologatták az UH-t.

De kettőnkre visszatérve, különösebben nem érzem a korkülönbséget nálunk, szempont se volt. Ő tetszett meg, vele érzem jól magam, a randikon meg nem személyigazolvány felmutatásával indítottunk.

2011. júl. 29. 06:05
 14/25 A kérdező kommentje:

En ùgy érzem, amikor egy férfi bizonyos évekkel idõsebb egy nõnél kiegyensùlyozottabb a hàzassàg vagy a pàrkapcsolat. Indoklàsùl azt hoznàm fel, hogy a nõnek nem kell mindig attól tartania(a mai vilàgból itélve), hogy elhagyja a férje egy fiatalabb lànyért.

Aztàn lehet, hogy rossz feltételezés. Mi közöttünk 4 év van, fiatalosak is vagyunk, de ha 10 év lenne azt hiszem jobb lenne.

2011. júl. 29. 11:15
 15/25 A kérdező kommentje:
még annyit nem is jobb lenne, hanem nyugisabb lennék.
2011. júl. 29. 11:17
 16/25 A kérdező kommentje:

23:55

Szerintem teljesen jó a 6 év korkülönbség, ne felejtsd el, a nõk érettebbek, mint àltalàban a férfiak.Viszont ez egyéniségtõl is függ.

2011. júl. 29. 11:19
 17/25 anonim ***** válasza:

Megnéznétek a kérdésemet? Olyan válaszokat kapok...

Köszönöm.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. júl. 29. 11:25
 18/25 A kérdező kommentje:

Sajnos te kifogtad, lehet rossz helyen keresgélsz.

Viszont gondolom ez nem jellemzõ, több a 30-on felüli rendes pasi, mint amilyet te felsoroltàl.Õ csak egy a sok közül.

2011. júl. 29. 11:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen, kifogtam a rosszakat... :(
2011. júl. 29. 11:36
 20/25 anonim ***** válasza:

23:55 vagyok.

Nem kritizálni akarlak, de nem hinném, hogy a Nökre általában azt lehetne mondani, érettebbek, mint a Férfiak. Ahogy Te is mondtad ez nagyban egyéniségfüggö.

Én azt veszem észre, hogy az emberek döntö többsége 20-24 éves kor között még a jelét sem mutatja érettségnek.

Lépten nyomon azt hallom a Nöi ismerösöktöl, hogy rendes, intelligens Férfit keresnek és láss csodát, a rendes intelligenset simán dobják, a drogos, szószerint koszos, egyik napról a másik napra élö "Férfiért".

Lassan már nem értem.

Mi a Férfias, milyen egy Férfi?

Az aki tervez, megvalósít, gondoskodik?

Esetleg az aki nem tervez, nem valósít meg semmit és nem törödik semmivel a saját érdekein kívül?

2011. aug. 1. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!