Mekkora lúzer az az ember, akinek 30 évesen nincs semmije?
Pl. 1,5 éve nem talál munkát (volt egy rövid ideig pl. alkalmi), szüleivel él, ők is szegények, nincs se lakása, semmije, párkapcsolata sem:(
Mondjuk végzettsége van (felsőfokú) de nincsenek lehetőségek, amihez nem kell nagy végzettség oda meg túlképzett...
Pénztelenség
Lehetetlenség
Csóróság
Egyszóval semmi
Ja és a házhoz van láncolva egy bizonyos ok miatt így nem tud pl. Pestre vagy külföldre menni:S
Mi lehetne tenni?
Van még olyan aki így van????
akkora lúzernek érzem magam:(
Én is ugyanígy vagyok 27 évesen...:((
Tényleg, milyen szakmád van?
Tanári de el lehet vele máshol is helyezkedni, szóval nem annyira rossz, csak éppen nehéz bejutni ha néha van valami mert sok helyen már ott van az ismerős... tudjátok hogy van ez.
Gondoltam arra, végigkérdezgetem az egyetemi ismerőseimet is.
Igen, ketten könnyebb lenne. Csak időnként jön rám ez, amikor látom a közösségi oldalakon az ismerőseimet hogy nekik milyen jól megy minden (persze gondolom nem mindegyiknek), csak ilyenkor eléggé furcsán érzem magamat.
Ha lenne munkahelyem, könnyen tudnék gazdálkodni, mert nem vagyok pénzszóró típus. De amíg nincs munkám addig nem tudok lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!