Mi volt az utolsó csepp a pohárban?
Amikor is eldöntötted, hogy nem bírod tovább és vége, különváltok.
Mennyi ideig voltatok együtt?
Ugyanis párom mostanában elég elviselhetetlen, mindig minden szaron kiakad és vitázik.
Az én verziómat meg soha nem akarja megérteni.
És ez megy már hónapok óta. Hiába kérdezem mi a baj , mindig azt mondja semmi, de mégis mindig mindenben talál kivetni valót, főleg anyukámban. Neki ő mindig útjában van, mindent amit csinál felkapja rá a vizet.
Meddig lehet ezt elviselni?
10 éve vagyunk együtt együtt is élünk, és most nem tudom mit tegyek.
Ha te már úgy érzed,hogy ennek véget kell vetni,
akkor itt a "vég"...
Lehet,hogy meguntátok egymást(vagyis inkább ő téged)ás ezért keresi mindenben a hibát...
Gyerkőcötök van?
A végleges szakítás előtt én a helyedben ultimátumot adnék. Kerek perec megmondanám, hogy valami nem stimmel a kapcsolatotokban, meg kellene beszélnetek, de úgy, hogy ő is legyen őszinte és ő is akarja a mély őszinte egyenes beszédet. És azt helyezd kilátásba, hogyha erre nem hajlandó, akkor akár el is veszthet tégedet.
Erre észbe kell, hogy kapjon.
Ha nem, akkor jöhet a "tartsunk szünetet" ebben elszenvedőként magam is tapasztalt lettem. :)
És ha a szünet sem oldja meg, akkor le is út, fel is út. De nem elsőre! Könyörgöm. Azért egy 10 éves kapcsolatot nem szabad a kukába dobni, mint egy elromlott vasalót, hogy aztán újat vegyünk. Meg kell próbálni megjavítani. Az ő érdeke is az, hogy állj a sarkadra és fenyítsd be a szétmenés esélyének meglobogtatásával.
3 éve voltunk együtt 3 hónappal az esküvő elött szakítottunk fél éve voltam a menyasszonya.
Új munkahelyre ment ott az volt a divat, hogy munka után vedelés van de nem csak sört hanem páleszt whiskyt stb...
(Én fater miatt harapok a piára teljesen antialkoholista vagyok a szagát se bírom elviselni..)
AZ első hónapban nem szóltam , úgy voltam vele hogy "beilleszkedik" és lerázza Őket majd valamivel de szóltam Neki hogy ez nekem sok! Azt mondta hogy most az új kollégákat nem akarja lekoptatni mert sose fogadják be majd (fegyőrök).
Eltelt egy hónap mindennapos ivászat néha már részegeskedés is... Szóltam egyszer, hogy szakítás lesz a vége... Leállat pár napra... Hazajött megint piásan megfenyegettem, hogy most már szakítás lesz.. (még én voltam a köcs.ög és korlátozó stb, pedig csak rászóltam hogy részegeskedik)...
Megint nem ivott pár napig aztán egyszer csak jön haza a vonaton ül ír egy sms-t, visszahívom és hallom a hangján hogy olyan részeg megint...
Megkérdeztem hol jár? Kiszámoltam hogy kb 40 perc mire itthon lenne összeb@sztam a cuccait be a kocsiba, vittem le az anyjához a penny marketes 25 kilós szatyrokban.... Haza felé mikor jöttem mondtam Neki hogy meg ne próbáljon hozzánk jönni mert azt nagyon megbánja!
Aznap nem jött, másnap már kuncsorgott! Telefonban sms-ben kapuba... Tiszta szégyen volt! Ilyen megalázkodást sose láttam még!
Azóta alkoholista lett! Megkérte egy barátnőm kezét 3 hónap együtt járás után ugyanazt az esküvőt csinálta végig vele, mint amit velem tervezett el! Fél évet se voltak együtt mert a lány meglátta hogy az én régi email-jeimet megtartotta a "szerelmes cetliket" (ilyen is üzenetek), képeink és rájött hogy itt semmi nem szól róla! De a milliókat felvetette a lánnyal a közös lakásra :S
És a Barátnőm még rám haragudott meg!
Nincs gyerek.
Ez az hogy nem igazán lehet vele beszélni, mert úgy is mindig azt mondja, hogy nincsen semmi baj.
Fáradt.
Az együtt léteink is lecsökkentek. Pedig sokszor hamarabb hazér a munkából mint én.
Off!
Köszönöm!
Igen szegény barátnőm egy kicsit bolond volt! Neki drága tanuló pénz volt az a kapcsolat! Én ettől olcsóbban megúsztam, nálunk "csak" a pénzt itta el!
Túl sok utolsó csepp volt.
Sosem mentünk sehova,sosem csináltunk semmit.És úgy lakott nálam,hogy mindenét én fizettem (pedig jobban keresett).
Egy nagyobb veszekedés utáni nyugiban először próbálkozott ő is tenni valamit a kapcsolatért.Elmentünk kirándulni is.
Hazaértünk,és csak kimondtam hogy nem akarom folytatni,nem akarom már megmenteni a dolgot,elegem volt,hogy mindig csak menteni kell.Amikor ezt mondtam,nem voltam tudatomnál.
De amikor pakoltam össze neki,és rájöttem hogy az utolsó zokniig mindenét én vettem,akkor döbbemtem rá,hogy jó döntés volt,bár drága tanulópénz,éveken át nullára elköltöttem minden pénzem miatta.De ha bajban voltam,akkor rá nem számithattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!