Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két gyermekes családanya...

Két gyermekes családanya vagyok, a férjem becsajozott, és amikor kiderült, megvert, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő munkanélküli, én amíg dolgoztam, ő összejött valami csajjal a neten... s*ar az élet..., amikor számonkértem, megvert...
2011. júl. 27. 18:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
mindegyik választ köszönöm, az Anyuka vagyok, eddig szerettem, a férjem, de most összeomlott minden... honnan gyüjtsek erőt? Rosszul esik, hogy egy másik "nő" miatt...
2011. júl. 27. 20:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem most ütött meg először, fogd a gyerekeket és menj el. Ha egyszer megvert, ráadásul ezért, bármi ami felidegesíti rajtad fog csattani.
2011. júl. 27. 20:10
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"...Rosszul esik, hogy egy másik "nő" miatt..."

Azért habár lehet, hogy összefüggést látsz, de a verés az nem a másik nő miatt volt hanem azért mert egy érzelmi nulla állat a férjed.

Erre nem mentség a "másik nő", nem is beszélve, hogy a megcsaláshoz is két ember kellett.

2011. júl. 27. 20:23
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

kitartás, légy erős!

jelentsd fel a pasast, cseréld le a zárakat, és ne hagyd, hogy zsaroljon!

2011. júl. 27. 21:13
 25/28 anonim ***** válasza:
költöztesd el azonnal ezt a barom állatot
2011. júl. 27. 21:31
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
úgyis ott fog maradni,és minden marad a régiben. sajnos. pedig én is egy ilyenből léptem ki. hosszú az út, de megéri. merj dönteni, de úgy igazából!
2011. júl. 27. 22:06
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudnám mondani, amit előttem írtak: kirúgni, de azonnal. Aki egyszer ver, az ver többször is. Ez csak a kezdet. ha most nem lépsz ki a kapcsolatból, akkor csak egyre rosszabb lesz az egész. És mindnenek a levét a két gyereked fogja meginni. Ugye, szereted a gyerekeidet és nem akarsz enkik rosszat?

Kérj segítséget és ne félj! A neten van sígtség, a Nane ( a Nők elleni erőszak segítői), vannak pszichiáterek, vannak pszichológusok! Ha állatkodik, ha otthon terrorizál és félsz, akkor a munkádba menet jelentsd fel a rendőrségen, vagy kérj segítséget a főnöködtől (ah megértő ember) vagy bármelyik munkatárstól, de legjobb ilyenkor egy megértő szülő vagy barát.

Szeretted, na és? Ezek után is szereted? Hagyod, hogy megalázzon, megtaposson, hagyod, hogy ku--zon, verjen téged, a gyerekeid pedig terrorban, rettegve nőjenek fel, és ezt a rossz mintát vigyék tovébb a zsigereikben? Apu veri az anyut...tuddo, hogy még negyvenévesen is rémálmai vannak az ilyentől egy embernek?

Ne félj! Cselekedj! Minden jót!

2011. júl. 27. 22:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha ő tartana el téged, még értenélek.
2011. júl. 28. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!