Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két gyermekes családanya...

Két gyermekes családanya vagyok, a férjem becsajozott, és amikor kiderült, megvert, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő munkanélküli, én amíg dolgoztam, ő összejött valami csajjal a neten... s*ar az élet..., amikor számonkértem, megvert...
2011. júl. 27. 18:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyet be kell zárni egy ketrecbe. Amibe nem fér bele. Kockázott disznó :D
2011. júl. 27. 19:12
 12/28 anonim válasza:
100%
Csak javaslom, tedd ki, ha van lehetőséged, mert ez már nem szeretet. Én is így jártam 25 év után, egyszer megvert és utánna már egyre többször. Látleletet vetettem egyszer frissen és két gyerekkel maradtam. Nekik is jobb lesz, csak meg kell velük őszintén beszélni.Üdv!
2011. júl. 27. 19:15
 13/28 anonim ***** válasza:
86%

ilyenkor kva ideges tudok lenni..mi az h mit tegyek????????

baszk! nem akarlak bántani de fogd meg a gyerekeid kezét és lépj le amint tudsz!!! szépen nyugodtan..ne mondj neki semmit..ne hánytorgass fel neki semmit..okosan..

2011. júl. 27. 19:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ne mondj semmit!

Hiszen lehet, hogy így kezdődnek, amiket a hírekben hallani!

Ne tudja mire készülsz, ha úgy döntesz elhagyod.

2011. júl. 27. 19:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Okosan.

Várdd meg ameddig elmegy a kocsmába aztán cseréld le a zárakat...

2011. júl. 27. 19:24
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Páros lábbal rúgd ki! Te tartod el, ő csal meg és még ő ver meg téged? Kérj segitséget szüleidtől, barátoktól és nagyon gyorsan szabadulj meg tőle.
2011. júl. 27. 19:25
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még kérdezed? Szerintem egyértelmű...de ha magadtól nem jöttél rá akkor gondolom nem akarod feljelenteni és elhagyni. Pedig ez az egyetlen normális megoldás.
2011. júl. 27. 19:26
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem válaszol semmit, lehet hogy a megcsaló apuka áll a kérdés mögött?
2011. júl. 27. 19:37
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen azt érdemli, hogy kihajítsd, és, ha egy mód van rá egy alapos verés is kijár neki! Gusztustalan féreg!

(ha a kérdést a férfi tette fel, akkor legalább szembesül vele, hogy mi a véleményünk az ilyen csúszómászókról!)

2011. júl. 27. 19:56
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Borzastzó érzés

most mennem kell, nem tudok írni, de amint tiszta a levegő, jelentkezem! Félek...

2011. júl. 27. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!