Mi a véleményed egy olyan emberről, aki ennél az oknál fogva csalja a párját?
Nagyon sokan arra fogják a félrelépésüket,hogy az egyik fél kutakodik utána,nem bízik a másikban és így,hogy legyen valami alapja a feltételezésének,megy és megcsalja.
Személy szerint felháborítónak tartom.
Ha a párom nem bízna bennem és a szememre hányná,akkor se jutna soha eszembe így kijátszani.
Mit gondoltok erről?
Nekem volt egy párom, aki mindig féltékenykedett. 3 éve voltunk együtt, mikor összeköltöztünk, vele vesztettem el a szüzességem, szerettem, és az ország másik felébe költöztem vele. Na az volt a baj. Ugyanis ő úgy dolgozott, hogy vasárnap elment, péntek este ért haza. Én is dolgoztam mellette, de nem voltam elég jó. Onnantól kezdve, hogy hazaért, odáig, hogy elment, ment a veszekedés, hogy én kivel, hol, mikor..... Megjegyzem, hogy soha nem volt alapja, őt szerettem, és komolyan gondoltam vele. És ez ment hétről hétre. Mikor meguntam, és leléptem otthonról. Elmentem egy barátnőmhöz, jól kisirtam magam nála, és kibeszéltem magamból a dolgokat. Reggel hazamentem, és azt mondtam neki: Megcsaltalak. Nekem jól esett. Neked is jó volt?
Na, akkor még meg is vert. Utána, elment dolgozni, és akkor azon a héten összepakoltam, és leléptem. Utána derült ki, hogy terhes voltam tőle, akkor volt 2 hetes a pici. De igy ezzel a kijelentéssel, hogy megcsaltalak, esélyem sem volt, hogy vállalja. Nem is vállalta. Elvetettem.
Szóval, bár én nem tettem meg, meg tudom érteni, aki azért csalja meg a féltékenykedő párját, hogy legyen alapja is a kutakodásnak.
Szerintem egészséges féltékenység az természetes,mert
csak az féltékeny,aki szereti a társát és nem közömbös
iránta. Vannak persze kirivó esetek is,azt meg kell
beszélni ! Vannak olyan emberek is akik okot adnak arra,hogy a párjuk féltékeny legyen rájuk. Nem szabad a féltékeny embert hergelni,hanem okosan szeretettel bizonyitani ,hogy alapvetően téved ebben a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!