Miért öltöztetik egyformán az ikreket?
Ennél nagyobb butaságot nem hallottam/láttam. A szülő is rásegít arra, hogy EGYKÉNT kezeljék a KÉT KÜLÖNÁLLÓ személyiséget! Ismerek olyan fiatal fiúkat, akiket a szüleik tinédzser korukig egyformán öltöztettek, nem is alakult ki sajátos stílusviláguk és vagy a vezetéknevükön szólítják őket az emberek, mert nem tudják melyik melyik, vagy találomra mondanak egy nevet és hátha eltalálják. Nekem nagyon rosszul esne, ha mindig összetévesztenének, vagy nem külön egyénként kezelnének hanem a kettő valamelyikének.
Nektek mi a véleményetek erről?
Szerintem sok szülő azért csinálja ezt, mert lusta. Bemegy a boltba ruháért, megfog egyet "na ez jól néz ki, mérete is oké" és vesz belőle kettőt. Egyszerűbb neki.
Amúgy páromnak is van ikertesója, de őket sosem öltöztették ugyanolyan ruhába. Igaz, ők kétpetéjűek, de a méretük nyilván ugyanakkora.
Nekem ikreim vannak. Igaz, hogy fiú-lány, de őket is lehetne egyforma ruhába öltöztetni, csak a fiút kékbe, lányt rózsaszínbe.
Eszembe sem jutna ez. Egy rugdalózóluk van, ami egyforma, de azt is megbántam.
Ráadásul turiba járunk, ott meg nincs két egyforma ruci. Hálistennek:-)
"Szerintem sok szülő azért csinálja ezt, mert lusta. Bemegy a boltba ruháért, megfog egyet "na ez jól néz ki, mérete is oké" és vesz belőle kettőt. Egyszerűbb neki. "
Igen, nekem két egynemű, kis korkülönbséggel született gyerekem van, felsőkből már egy méretet hordanak. Van olyan cucc, amiből egyből kettőt veszek. Ha egyet vinnék haza, akkor tuti vita lenne belőle hogy kié legyen.
Én már megkérdezem őket hogy ki mit akar felvenni, ha az egyik kijelenti hogy pl. a csillogós cicásat, akkor a másik rávágja hogy én is azt akarom... így van hogy tök egyformán néznek ki, még ikreknek is nézték őket.
De van hogy más ruhát akarnak venni, azért megvan a saját ízlésviláguk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!