Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztanyasággal járó kiadások?

Keresztanyasággal járó kiadások?

Figyelt kérdés

A barátnőm szült és engem kért meg, hogy legyek a kicsi lánya keresztanyja. Én külföldön élek, nem igazán vagyok otthon a téma anyagi vonzatában, nálunk más szokások vannak. Puhatolóztam a barátnőnél, egy-két dologra fény derült, de azért mégsem kérdezem meg kerek perec: mennyi pénzt adjak nektek a keresztelőre?

Megkérlek szépen titeket meséljétek el nálatok hogy zajlik, ajándék vagy pénz megy, mikor mit kell venni stb stb, keresztelői tortát ki fizeti, milyen ajándékot szokás venni stb. A születéstől a keresztelőig érdekelnek a dolgok. Nem szeretnék megszégyenülni a barátnő férjének rokonsága előtt.

2011. júl. 27. 12:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nálunk az a szokás, hogy vagy a babakocsit, vagy a kiságyat veszi a keresztszülő (a keresztelőig, ahogy kérdezted is). A keresztelő után kisebb ajándékok, de nálunk ilyesmi egyáltalán nem szokás, hogy autós iskola, meg lagzi stb...
2011. júl. 29. 18:36
 32/32 anonim ***** válasza:
a keresztfiamnak én vettem meg a babakocsit, a 3 keresztlányom bébifülbevalót kapott.
2011. júl. 29. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!