Mit kaptál szülinapodra a férjedtől? Ha kapok normális válaszokat meg írom hogy miért kérdezem!
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 11:09
41/60 anonim válasza:
parfümöt, könyvet, a kedvenc bonbonomat és virágot... 7 éve együtt.
42/60 anonim válasza:
Virágot és egy vacsit! Mi többnyire ilyen jelképes ajándékokat adunk egymásnak, nem szeretem, ha valaki pl. nélkülem vesz ruhát, mert nem biztos, hogy jó a méret, jó a stílus (bár a férjem ismeri a stílusom). Olyat szoktunk még, hogy ha valami költségesebb dolog kellene, akkor azt kapjuk mindketten, hogy megvesszük (pl. karácsonyra).
43/60 anonim válasza:
laptopot,mert a régi tönkrement.
44/60 anonim válasza:
Nekem most lesz szombaton, még nem tudom. Tavaly a Harry Potter sorozatot kaptam meg kötetenként alkalmakra, mert azt kértem. Most nem mondtam semmit, kíváncsi leszek, mivel fog majd meglepni. Könyvvel az tuti, mert nagyon szeretem, de hogy milyennel...
45/60 anonim válasza:
Most már mesélj te is kérdező.
47/60 anonim válasza:
Kaptál normális válaszokat, áruld már el miért kérdezed? :D
48/60 anonim válasza:
kedves kérdező.
minek neked ajándék másnap úgyis elmúlik.
na kaptál nem normális választ is most már mondj valamit kezdek szimpatizálni az elsővel!!!!!!!!!!!
49/60 anonim válasza:
Te nem egy férj vagy akinek csak ötlet kellett???
50/60 A kérdező kommentje:
Mindenkinek privibe megírtam...
2011. júl. 28. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!