Mit kaptál szülinapodra a férjedtől? Ha kapok normális válaszokat meg írom hogy miért kérdezem!
Egy hónapja volt a szülinapom,de azóta még semmit. Viszont tudja,hogy szeretnék elmenni Erdélybe,és augusztusban kivett 2 hét szabit,szóval nem bízom még el magam,de szerintem egy utazást utólag! :)
26/N
na kedves kérdező??
kilyukad az oldalam!!
felvitt a citadellára és kaptam tőle egy narancssárga rénszarvast :) biztos kaptam még mást is, de mivel tavaly októberben volt, így nem emlékszem.
na, te mit kaptál tőle?
amúgy nincs férjem, nem is lesz :)
Èn inden évben kapok valami jót. Habár januári vagyok, így nehéz karácsony után egyböl ajándékozni, de elöre készül mindkettöre, és ilyenkor adunk a másiknak drágább dolgot.
Pl idén egy drága márkás órát kaptam, de kaptam már fényképezögépet, drága nyakláncot és ilyen dolgokat. Èn pl ha szeretnék egy új órát akkor megemlítem neki, hogy jó lenne egy új óra, így neki is van mire készülnie. Egy új szép óra nem rögtön szükséges amit magamnak megveszek, így megvárom míg megkapom ajándékba. ha valami kell rögtön megvesszük, de ha olyan ami simán tud várni pár hónapot akkor meghadjuk a másiknak ajándék ötletnek.
En a férjemnek sok élményt ajándékoztam, pl siklórepüléses hétvégét, vagy helikopter vezetést, meg elmentünk Legoland-be (nagy vágya volt) meg ilyesmiket, ö ezeket szereti.
Cserepes virágot és sütött sütit. ::)
Sosem felejt el semmit, minden apró alkalomra kapok tőle valami kedveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!