Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kaptál szülinapodra a...

Mit kaptál szülinapodra a férjedtől? Ha kapok normális válaszokat meg írom hogy miért kérdezem!

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 11:09
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
65%
vörös marcipán rózsát .... közbe meg mentek az sms-ek az új csajával...:S
2011. júl. 27. 11:24
 22/60 anonim ***** válasza:
91%

Egy hónapja volt a szülinapom,de azóta még semmit. Viszont tudja,hogy szeretnék elmenni Erdélybe,és augusztusban kivett 2 hét szabit,szóval nem bízom még el magam,de szerintem egy utazást utólag! :)

26/N

2011. júl. 27. 11:25
 23/60 anonim ***** válasza:
74%

na kedves kérdező??

kilyukad az oldalam!!

2011. júl. 27. 11:29
 24/60 anonim ***** válasza:
73%
Nekem vőlegényem van, én egy pulóvert, egy sálat(mivel karácsony előtt, dec 23.-án van a szülinapom, a folyt.köv. mindig jön másnap:)) és Bonbont kaptam, mert édesség jöhet minden mennyiségben!!! :)
2011. júl. 27. 11:29
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

felvitt a citadellára és kaptam tőle egy narancssárga rénszarvast :) biztos kaptam még mást is, de mivel tavaly októberben volt, így nem emlékszem.

na, te mit kaptál tőle?

amúgy nincs férjem, nem is lesz :)

2011. júl. 27. 11:31
 26/60 anonim ***** válasza:
63%
Mi általában összegyűjtünk egy kívánságlistát, és abból választunk egymásnak, hogy meglepi is legyen, és ne lőjünk mellé :) Én így kaptam szülinapomra két könyvet, a kedvenc parfümömet, és egy nyakláncot :)
2011. júl. 27. 11:34
 27/60 anonim ***** válasza:
72%

Èn inden évben kapok valami jót. Habár januári vagyok, így nehéz karácsony után egyböl ajándékozni, de elöre készül mindkettöre, és ilyenkor adunk a másiknak drágább dolgot.

Pl idén egy drága márkás órát kaptam, de kaptam már fényképezögépet, drága nyakláncot és ilyen dolgokat. Èn pl ha szeretnék egy új órát akkor megemlítem neki, hogy jó lenne egy új óra, így neki is van mire készülnie. Egy új szép óra nem rögtön szükséges amit magamnak megveszek, így megvárom míg megkapom ajándékba. ha valami kell rögtön megvesszük, de ha olyan ami simán tud várni pár hónapot akkor meghadjuk a másiknak ajándék ötletnek.

En a férjemnek sok élményt ajándékoztam, pl siklórepüléses hétvégét, vagy helikopter vezetést, meg elmentünk Legoland-be (nagy vágya volt) meg ilyesmiket, ö ezeket szereti.

2011. júl. 27. 11:35
 28/60 anonim ***** válasza:
78%
habár nincs férjem, "csak" barátom, tőle szülinapomra egy szép órát kaptam és bonbont:) 21L
2011. júl. 27. 11:42
 29/60 anonim ***** válasza:
73%
Egy fülbevalót.Imádom a bizsukat!:-)
2011. júl. 27. 11:42
 30/60 anonim ***** válasza:
84%

Cserepes virágot és sütött sütit. ::)

Sosem felejt el semmit, minden apró alkalomra kapok tőle valami kedveset.

2011. júl. 27. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!