SEGÍTENÉL az alábbiakban? Mennyi idősen voltak életed nagy dolgai, fordulópontjai, eseményei, rosszakat és jókat is figyelembevéve? Felméréshez kellenének a válaszaid:-)
Arra lennék kiváncsi, hogy mennyi idősen voltak az életedben a fontos dolgok, pl. hány évesen találtad meg az igazit, hány évesen volt az esküvőd, hány évesen történt esetleg vmi rossz veled...korokhoz kötve leírnátok ezeket?
pl. így:
17 évesen: elkezdődött a modellkarrierem.
minden, ami fontos volt neked leírnád?
köszönöm szépen:)
köszönöm ezt a sok új választ, és hogy az egyik válaszoló is jónak találja a kérdést:)
köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:)
Most 23 vagyok, lány.
4 évesen elváltak a szüleim.
15 évesen voltam először szerelmes.
20 évesen kaptam meg az első munkámat, azóta is itt dolgozom.
21 évesen összeköltöztem az akkori párommal.
22 évesen szétköltöztünk :D
3 hete összeköltöztem a barátnőimmel.
én leírom:)
8 évesen váltak el a szüleim
18 évesen érettségiztem
20 évesen találtam meg az igazit, mármint előbb, de ekkor jöttünk össze :D és ekkor vesztettem el a legnagyobb értékemet is:)
22 évesen halt meg a nagymamám
24 évesen eljegyzett az imént említett igazi:)
25 évesen lesz az esküvőm:)
egyelőre ennyi ugrott be, de ha lesz, még írok:)
12:36-os vagyok
elfelejtettem :P ciki nem?
tehát 20 évesen az igazi mellett össze is költöztem vele, és megkaptam a kutyusumat:)
köszönöm a válaszokat, kedves tőletek, hogy így leírjátok:) remélem amúgy nem "téptem fel" a régi sebeket ezzel, hogy így visszagondoltatok...mert most így belegondolva, lehet nem volt jó ötlet a kérdésem:$ de tényleg köszönöm ezt a sok választ:)
szerintem azért írnak jobban lányok, mert a fiúk nem szeretnek sokat írni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!