SEGÍTENÉL az alábbiakban? Mennyi idősen voltak életed nagy dolgai, fordulópontjai, eseményei, rosszakat és jókat is figyelembevéve? Felméréshez kellenének a válaszaid:-)
Arra lennék kiváncsi, hogy mennyi idősen voltak az életedben a fontos dolgok, pl. hány évesen találtad meg az igazit, hány évesen volt az esküvőd, hány évesen történt esetleg vmi rossz veled...korokhoz kötve leírnátok ezeket?
pl. így:
17 évesen: elkezdődött a modellkarrierem.
minden, ami fontos volt neked leírnád?
köszönöm szépen:)
13 évesen: költözés, új osztály, új barátok, első csók, gyerekszerelem
15 évesen: gimi, új barátok, első kapcsolat
18 év: szakítás, megkönnyebbülés, rengeteg buli, első igazán nagy szerelem, szakítás, csalódás
19 évesen: Új kapcsolat, egyetem, mégtöbb új barát
22 évesen: egyetem befejezve, kiskutya ballagásra
23 évesen : szakítás, munkahely, új kapcsolat, nagy szerelem, eljegyzés, elköltözés otthonról, vőlegénnyel összeköltözés, esküvő szervezése
És itt tartok most
24 évesen lesz a lagzink, gondolom az lesz a legnagyobb esemény abban az évben, hacsak be nem csúszik egy baba:))
1: a szüleim elváltak ugyan erre nem emlékszem, de azért eléggé meghatározó :)
9:anyám elvált a második férjétől és újra férjhez ment
10: öcsém születése
11: elkezdtem íjászkodni
15: életem első szerelme, csókja, meghalt a kutyám
16: első szex
18: eddigi legnagyobb szerelem, még tart, érettségi felköltöztem Pestre, elkezdtem a főiskolát
21: összeköltözés, életem első macskája, nyelvvizsga
22:életem második macskája- itt tartok most :)
Az a baj, hogy a mai világban már (legalább) minden 13-14 éves lány gyereket akar. Akit ugye még fel is kellene nevelni. Vagy már 13 évesen nem szüzek. Mert ez ma a menő.
Olyan is van, aki házasság után, kb.: 24 éves korában veszti el a szüzeségét. Én ezt tartom helyesnek.
A mai fiatalsággal elszaladt a ló.
14evesen rossz baratikor es drogozas majd pszichiater es tiszta elet
15,5evesen eletem elso es nagy szerelme
18evesen a szuleim elvaltak a baratom elhagyott a legjobb baratnomnek a sziven daganatot diagnosztizaltak.
19evesen erettsegi utan elso munkahely elso onallo alberlet elso auto
20evesen uj szerelem osszekoltozes masik munkahely sok stressz ujra serkento szerek.
na az en sztorim nem volt tul vidam de legalabb kaptal negativ elmenyeket is :-) remelem tudtam segiteni
20L
15évesen első igazi szerelem
17évesen szembesítenek Édesanyám betegségével, és az egyre súlyosbodó anyagi gondjainkkal
18évesen érettségi után hatalmas csalódás barátnőben, nagy szerelem megszakítása, egészségügyi gondok..
20évesen első igazi munkahely
23évesen munkahelyváltás egy teljesen ellentétes munkatípusba
25évesen Édesanyám elveszítése
27évesen az Igazi Férfi belép az életembe
(..és boldogan éltek, amíg meg nem haltak, jelenleg még nincs tovább.. :)
13 évesen: nagyot változtam kinézetre, személyiségre, sok új barátra tettem szert
14 évesen: összejöttem a barátommal, akivel most leszünk egy évesek
15 évesen: elvesztettem a legjobb barátnőmet, akivel kb. 5 évig elválaszthatatlanok voltunk
Nekem nem történtek nagy dolgok eddig az életemben, de ezek amik a legfontosabbak nekem :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!