Gáz hogy megadtam a számom egy srácnak, akit igazából nem is ismerek, de szimpatikusnak találtam, de közben van barátom akivel már 5 éve együtt vagyok?
"És ha akkor hív, mikor a pároddal vagy mi lesz?"
Mi lenne?Felveszi és dumálnak :D Elvégre nem szeretőről van szó,hogy esetleg bujkálnia kéne.Nincs mit takargatnia.Egy haverral téma sem lesz olyan,ami esetleg nem tetszene a pasasnak...Igen,most pedig vitát lehet nyitni a nő és férfi közti barátságokról,meg majd jöttök a sületlenséggel,hogy az egyik mindig többet akar...blabla :D
Ezel köszi :)
amúgy elmondtam a barátomnak az volt az első szava hogy biztos meg akar d*gni, ne találkozz vele, én meg erre hogy túl féltékeny. nem értem miért baj ha másokkal is megismerkedek?
Nem gáz, amíg ez csak egy szimpla barátság, és az is marad. A barátságokat is el kell kezdeni valahogy.
Illetve nem gáz akkor sem, ha nem pasiként tekintesz rá.
Ha igen...
Na jól van, látom csak azok válaszára hallgatsz, akik azt írják, hogy semmi gond.
Nos gondolj majd erre az irományomra, mikor érzelmeket kezdesz táplálni a pasi iránt, aztán valami miatt szakítotok a pároddal, és láss csodát: összemelegedsz a másikkal. Aztán arra fogod, hogy úgysem ment a régi kapcsolat már. Nos, emiatt mondtam, hogy ne álltasd magad azzal a szöveggel, hogy csak baráti beszélgetések miatt adtad meg a számod. Ha így lenne nem csináltál volna belőle parát és nem súgta volna a belső hang, hogy kérdezd meg helyes-e. Mert te is érzed, hogy nem helyes. Legyél ŐSZINTE MAGADDAL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!