Hogyan segítsek tesómon, hogy ne legyenek öngyilkos gondolatai?
Figyelt kérdés
állandóan azon jár az esze hogy utál élni és kilátástalannak látja az életét,főleg az anyagiak miatt de a magánéletében is vannak problémák,már próbálkozott hála istennek nem sikerült de mi van ha újból megteszi és akkor sikerül neki?nagyon féltem és próbálok vele beszélni de sajnos messze lakunk egymástól és nem tudom mit tehetnék még,hogyan segítsek neki2009. ápr. 5. 21:55
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de nem lehetne, hogy egy kis időre oda költözz hozzá? Mindenképpen tudatosísd benne, hogy mindenkinek az életében vannak nehét idő(főleg mostanság) és de minden meg fog oldódni előbb vagy utóbb, csak türelmesnek kell lennie...(gondolok itt az anyagiakra).
Ha már próbálkozott is, akkor sajnos már nagy lehet a baj, a legjobb megoldás szerintem az lenne, ha megpróbálnád rávenni, hogy menjen el pszichológushoz!
-Tündérlány(17)-
2/5 A kérdező kommentje:
Én 40 ő 30 éves,sajnos odaköltözni nem tudok mert nekem van 3 pici gyerekem akik isibe,oviba járnak.A pszihologus jó lenne megpróbálom rá beszélni.Hátha elmenne és az tudna segíteni.Szüleink sajnos már nincsenek csak mi ketten vagyunk egymásnak.
2009. ápr. 5. 22:13
3/5 anonim válasza:
Költözzön hozzátok közelebb, és adj neki feladatokat, segíthet a gyermekek ide-oda szállításában kisérésében, esetleg a kert/ház körül, gyakran meghívnám, kirándulni, grill partira, etc.,..sz.e. psychiáter.
4/5 anonim válasza:
Juttasd el valahogy pszichológushoz. Az ő esetébne ingyen is jár neki. Hívd fel a körzeti orvosát(utca alapján), és érdeklődj, hová küldd? Kérj neki időpontot! Kérj meg egy ottlakó ismerőst, hogy elsőre kísérje el! Hívd fel a barátját, beszélj vele. Ő nem költözne a közeletekbe?
5/5 A kérdező kommentje:
nem akar mert az élettársának ott van munkája,pedig csak albérletben laknak gyerek sincs de a biztosat nem akarja otthagyni a bizonytalanért
2009. ápr. 6. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!