Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Társaságban szokott becézgetni...

Társaságban szokott becézgetni a párod?

Figyelt kérdés

Párom folyton becézget, ha kettesben vagyunk. Ha már társaságban akkor mindig a nevemen szólít, nem ölelget, puszilgat annyit amennyit szokott.

Persze nem azt várom tőle, hogy úgy viselkedjen, mintha kettesben lennénk csak ha pl. jön hozzán valaki barátnőm vagy haverja akkor miért nem a megszokott "édesem, kincsem, szivem" stb. szólít meg, hanem a nevemen?!

2011. júl. 26. 14:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy olyan dolog, amit nem lehet általánosítani. Ha valaki nem is igényli társaságban a becégzetést, mint az előttem szóló, akkor úgy van rendjén, ha pedig valaki igényelné, de nem becézgeti a párja - mint Te, Kedves kérdező - akkor beszéljétek meg egymással. Emiatt nehogy tönkre menjen a kapcsolatotok. Annyit nem ér :)
2011. júl. 26. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Szokott, bár azért nem annyit, és nem úgy. (Egyébként én is így vagyok az ő becézésével.)

Lehet a párod társaságban kicsit cikinek érzi a becézgetést, vagy hasonló. Ebből szerintem ne vonj le nagy következtetéseket, ha amúgy minden rendben. :)

2011. júl. 26. 15:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi sem becézgetjük egymást társaságban, de az ölelés az megvan.
2011. júl. 26. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Nagyon keveset, én szoktam őt mostanában, nem direkt csak valahogy véletlenül és szegény elég nehezen viseli.

Gondolom te vagy a lány, a férfiak nem annyira szeretik, ha mások is látják a gyengébb oldalukat, ennyi az egész.

2011. júl. 26. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. A magánélet azért magánélet, mert csak az adott párra tartozik, nem a külvilágra. Én egyébként rosszul vagyok attól, ha a párok nyilvánosan becézgetik egymást. Mi egymást társaságban keresztnéven szoktuk szólítani, az nem nyálas, nem zavaró senkinek, és mindenki képben van, hogy kiről van szó.
2011. júl. 26. 17:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak:

Szerintem ha a párod azt mondaná, hogy kicsim, nem hiszem, hogy a haverja nézne oda. Szal akkor is tisztában lenne mindenki, hogy kinek szólt.

2011. júl. 26. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Ritkán, de szokott becégezgetni társaságban is. De én nem igénylem, hogy más előtt is becézgessen és csókolgasson.

19/L

2011. júl. 26. 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyanúgy becéz, ölel, puszilgat társaságban is, legyen az baráti vagy a szüleim, vagy az ő szülei.
2011. júl. 26. 19:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem még társaságban is azt mondja, hogy cica... De ezen kívül nem csókolózunk mások előtt, hanem szájrapuszi, de ugyanúgy ölelget, mint amikor kettesben vagyunk, szóval jelzi a környezete felé, hogy nem haverságból vagyunk egymás társaságában
2011. júl. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!