Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merjek vele randizni?

Merjek vele randizni?

Figyelt kérdés

Egy angliai nagyvárosban dolgozok részben au pairként. Azért irom hogy részben mert hétvégén és párszor hétköznap aerobicot is tartok. Nagyon jó helyem van. A kisfiú akire vigyáznom kell egyedül él az anyukájával aki rengeteget utazik. Néha az apukára is számithatunk,gyakran elviszi magához. A kisfiúnak néha asztmás rohamai vannak, eléggé fogékony szegénykém a betegségekre, sokszor volt már rosszul-de mindig a közelben voltak vagy a nagyszülők vagy valamelyik szülő. Egy hónapja már hogy este 11kor rosszul lett. Rohantam be vele a kórházba, szerencsére közel van és már megtanultam mit kell tennem ilyenkor.

2utcával arrébb van a kórház, kocsival mentem, de mivel a közelben van egy szórakozóhely elég nagy forgalom volt, a kisfiú meg kezdte eszméletét veszteni. Otthagytam a kocsit egy parkolóban és az ölemben vittem a 3 éves kisfiut,közben hivtam a mentőt. Szerencsére megállt melletteme egy kocsi, kiugrott belőle egy jól öltözött pasi és kérdezte hogy mi a gond? Én már remegtem de mondta hogy orvos és valahogy magához téritette a kisfiut. Bevitt mkinket a kórházba ahol ellátták, kapott gyógyszert, egyébként nem volt életveszélyben-aztán engem is megnyugtattak-de nagyon megijesztett.

Aztán a pasi felajánlotta hogy hazavisz minket, ne mászkáljunk egyedül az éjszaka közepén meg hulla fáradt is voltam én is meg a gyerkőc is.

Nagyon kedves volt, én meg megköszöntem a segitségét.

Azóta rendszeresen belébotlok. Az utcán, a parkban, bárban...vagy bevásárlás közben. Egyszer célzott rá hogy már lehet hogy meg kellene innunk egy kávét mert annyiszor találkozunk,meg is adta a számát hogy majd hivjam fel ha ráérek, meg mindig érdeklődik a kisfiúról is.

Igazából nagyon helyes pasi, sokat gondolok rá, de az angolom sem tökéletes, meg látni hogy elég nagymenő. A kocsija, az öltözködése....én meg egy egyszerű lány vagyok, aerobic oktató vagy személyi edző szeretnék lenni, nem tudom...félek az egésztől.Pedig néha olyan érzésem van hogy tetszem neki, csak valahogy azt sem tudom miről beszélgessek vele.Úgy felhivnám de annyira félek.Tudom hülyeség de mit csináljak?

2011. júl. 26. 13:22
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Húúúú hát igen, találkoztunk.:)

Kimentünk a parkban a gyerkőcömmel:)-és úgy beszéltük meg hogy ő is jön majd oda, de már ott volt mire mi is odaértünk:)))

Jó sokat beszélgettünk, gyermekorvos.29 éves. Kicsit olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást, és meg is dicsért hogy nagyon jól beszélek angolul.

Nagyon érdeklődő...kérdezte hogy sokat tornázok-e mert hogy nagyon szép izomzatom van (pirultam..)-meséltem neki hogy aerobicot szoktam tartani meg stb és teljesen el volt ájulva. Nem nézett le....mondtam hogy most szeretném megszerezni a képesitést, sokat beszélgettünk nagyon.

Azt mondta hogy nagyon szimpatikus volt neki a viselkedésem mikor a kisfiuval rohantam, és hogy biztos benne hogy a család nálam keresve sem találna jobb babysittert:)

És hogy azóta nem nagyon volt olyan nap hogy ne jutottam volna eszébe, de gondolta hogy biztos van barátom, csak nagy nehezen jeleztem neki vissza.

Persze, én mondtam hogy sok dolgom volt, meg féltem mert az angolom nem a legjobb....

Nem kérdeztem rá hogy van-e valakije-magától mondta hogy már régóta egyedül van, olyan 3 éve kb. Együtt élt valakivel, de hogy a csaj amig ő éjszakás volt eljárt bulizni, aztán többen visszamondták neki hogy flörtölgetett pasikkal és már lassan őt nézték hülyének hogy még vele van. Azt mondta azóta nem volt türelme ahhoz hogy megint valakivel elölről kezdje az ismerkedést, pedig lett volna kivel. De az ahogy engem megismert az számára különleges volt és bevallotta hogy a múltkor mikor vásáriolni mentem a kissráccal, látta a kocsinkat és eljött utánunk.-Na hááát én ezen úgy nevettem:))))))És mondtam hogy hát ez biztos nem igaz...-de hogy higyjem el, szerettem volna látni a mosolygós arcom meg ilyenek.

Nagy dumája van:)Felajánlotta a segitségét is hogy ha valamire is szükségem van csak hivjam fel.

Aztán mondtam hogy lassan mennünk kell mert a kisfiu már nagyon nyűgös kezdett lenni, és hazavitt minket kocsival-meg mondta hogy reméli nem félek tőle-tudja hogy hülyén jöhet ez ki nekem, meg fura lehet hogy itt a semmiből bukkant fel-de hogy semmi hátsó szándéka nincs csak az hogy jobban megismerhessen.És megkért hogy szombaton vacsizzak vele:).....Olyan hihetetlen,nem? Csak tetszem neki?Annyira helyes pasi, legalábbis nekem nagyon bejön....de látom hogy nem akar elsietni semmit, és ez jó mert én is hasonlóan gondolkodom.Bármi is elsz avgy nem lesz ebből-én először rendesen meg akarom ismerni.

2011. júl. 28. 09:19
 22/33 anonim ***** válasza:

júúúúj. ez a pasi teljesen belédzúgott. sok sikert hozzá. a leirtak alapján rendes,inteligensnek tűnik. biztos az!

a vacsiról is kérünk majd beszámolót. :)

2011. júl. 28. 18:50
 23/33 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem... En is voltam kulfoldon au pair, es kerultem hasonlo szituba, es en nem hivtam fel. Ne kovesd el te is ezt a hibat kerlek szepen...
2011. júl. 30. 10:22
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Húúúú, te mekkora mázlista vagy! :)))

Amúgy nagyon szimpatikus vagy a viselkedésed alapján, nem akartál rámászni, meg semmi, helyesen viselkedtél! Ehhez gratulálok, mert én párszor elszúrtam már ilyet a hülye viselkedésemmel, hogy nem bírtam kivárni a dolgokat...

Szóval ügyes vagy és sok sikert a továbbiakban!

Ugye tudod, hogy innen Magyarországról szurkol neked pár csajszi?! :)))

2011. júl. 30. 10:28
 25/33 A kérdező kommentje:

Köszi csajok, aranyosak vagytok:))))))))))

Fantasztikus szombatom volt...voltunk egy elegáns étteremben vacsizni, rengeteget beszélgettünk.

Montda hogy milyen nehéz neki egy normális barátnőt találni mert kevesen értik meg hogy néha az éjszaka közepén is rohhania kell a kórházba...nagyon szereti a munkáját.

Mondtam hogy nekem olyan furcsa hogy pont rám figyelt fel, hisz bárkit elvihetne vacsizni...picit utaltam rá hogy aki olyan kocsival szaladozik mint ami neki van annak nem lehet gond felszedni csajokat:)

Mondta hogy de igen,számára igenis nehézkes ez az egész. de hogy megdolgozott azért amije van, és a szülei is.

Meg hogy nem olyan jóképű ő-hogy döglenének utána nők:)))(Hát én nem tudom nekem nagyon tetszik ahogy kinéz, olyan egyszerűen ápolt és elegáns, nem kigyúrt de izmos, és eszméletlen szeme van:))))))Meg magas...az fontos:)

Mondta hogy ha én is szeretnék továbbtanulni, ismer nagyon jó sulikat ahol szerezhetnék képesitést.

Szóval nagyon rendes....jaj és még azon nevettem hogy :)-legszivesebben otthon főzött volna nekem vacsit, de hogy azt biztos férreértettem volna:)-Mondtam is hogy az azért gyanús lett volna:)

Bevallom egész este arra vágytam hogy megcsókoljon, deee tudom hogy jobb nem elsietni a dolgokat. Volt egy hosszú kapcsim-én sem akarok már elsietni semmit. Néha-néha randizni úgymond aztán majd lesz valahogy:)

De az est fénypontja az volt amikor átnyúlt az asztalon és megfogta a kezem és azt mondta hogy nagyon szeretne megismerni, és azt is szeretné ha én általa ismerném meg a várost, azt hogy milyen itt élni, és hogy szeretene nekem megmutatni mindent.(amit szerinte még nem láttam de szerinte a legjobb helyek)

Úgy a szemembe nézett:)

Aztán vasárnap felhivott és egy fél órát beszéltünk délután. Mindig ir smst is,-de nem viszi túlzásba aminek örülök.Volt már olyan éjjel nappal smsezős kapcsolatom és mégis rossz vége lett.

Szóval minden jól alakul, de azért még mindig feszélyezve érzem magam a közvetlen közelében.

Itt is mondtam a munkadóimnak hogy kivel ismerkedtem meg...és az anyukája a kisfiunak mondta hogy ismerős a neve, aztán rájött hogy a szüleit ismeri igy látásból, és hozzátette hogy jó parti....:)Háát ez van...:)

2011. aug. 1. 09:36
 26/33 anonim ***** válasza:

Na, örülök neki, hogy a tündérmeséd ennyire valóságos. Biztosan nagyon tetszel neki, ha ilyen szépeket mond :]

Remélem majd még írsz ;]

2011. aug. 1. 11:23
 27/33 anonim ***** válasza:

szerintem következő randin bekövetkezik a csók.

egyépként mikor lesz a következő? beszámolót mindenféleképpen! :D

2011. aug. 1. 14:55
 28/33 anonim ***** válasza:

Nagyon jól haladnak az események, továbbra is megy a drukk, majd írhatsz még, ha lesz randi, hogy hogy alakult! :)

Go Girl, go!

2011. aug. 1. 23:50
 29/33 A kérdező kommentje:

Ha minden igaz, holnap este találkozunk, de tegnap este irt smst, hogy legszivesebben ma is elugrana értem de nem tudja meddig lesz bent a kórházban:)))

Nagyon aranyosak vagytok hogy érdekel Titeket hogy mi lesz:)

Én tényleg soha nem gondoltam volna hogy egy ilyen pasi észre vesz...Nem vagyok csúnya nem azt mondom, sőt az aerobicnak köszönhetően jó formában vagyok,meg szoktam ennek annak tetszeni- de én belül mindig olyan félénkebb tipus voltam, nem az a nagy bulizós fajta.23 éves vagyok...remélem nem sok a korkülönbség...volt már 31 éves pasim és sajnos másképp gondolkoztunk..

Olyan jó érzés hogy tudom ő is legszivesebben velem lenne-de a munkája közénk áll:)-de ez is csak jó...van időnk hiányozni egymásnak:)Majd irok ha lesz valami:)

2011. aug. 2. 08:39
 30/33 anonim ***** válasza:
Szia! már írtam, és most elolvastam a fejleményeket :) nagyon jól alakul:) drukkolok neked, és nem is szabad elsietni semmit, majd alakul :D várjuk a továbbiakat :D
2011. aug. 2. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!