Merjek vele randizni?
Egy angliai nagyvárosban dolgozok részben au pairként. Azért irom hogy részben mert hétvégén és párszor hétköznap aerobicot is tartok. Nagyon jó helyem van. A kisfiú akire vigyáznom kell egyedül él az anyukájával aki rengeteget utazik. Néha az apukára is számithatunk,gyakran elviszi magához. A kisfiúnak néha asztmás rohamai vannak, eléggé fogékony szegénykém a betegségekre, sokszor volt már rosszul-de mindig a közelben voltak vagy a nagyszülők vagy valamelyik szülő. Egy hónapja már hogy este 11kor rosszul lett. Rohantam be vele a kórházba, szerencsére közel van és már megtanultam mit kell tennem ilyenkor.
2utcával arrébb van a kórház, kocsival mentem, de mivel a közelben van egy szórakozóhely elég nagy forgalom volt, a kisfiú meg kezdte eszméletét veszteni. Otthagytam a kocsit egy parkolóban és az ölemben vittem a 3 éves kisfiut,közben hivtam a mentőt. Szerencsére megállt melletteme egy kocsi, kiugrott belőle egy jól öltözött pasi és kérdezte hogy mi a gond? Én már remegtem de mondta hogy orvos és valahogy magához téritette a kisfiut. Bevitt mkinket a kórházba ahol ellátták, kapott gyógyszert, egyébként nem volt életveszélyben-aztán engem is megnyugtattak-de nagyon megijesztett.
Aztán a pasi felajánlotta hogy hazavisz minket, ne mászkáljunk egyedül az éjszaka közepén meg hulla fáradt is voltam én is meg a gyerkőc is.
Nagyon kedves volt, én meg megköszöntem a segitségét.
Azóta rendszeresen belébotlok. Az utcán, a parkban, bárban...vagy bevásárlás közben. Egyszer célzott rá hogy már lehet hogy meg kellene innunk egy kávét mert annyiszor találkozunk,meg is adta a számát hogy majd hivjam fel ha ráérek, meg mindig érdeklődik a kisfiúról is.
Igazából nagyon helyes pasi, sokat gondolok rá, de az angolom sem tökéletes, meg látni hogy elég nagymenő. A kocsija, az öltözködése....én meg egy egyszerű lány vagyok, aerobic oktató vagy személyi edző szeretnék lenni, nem tudom...félek az egésztől.Pedig néha olyan érzésem van hogy tetszem neki, csak valahogy azt sem tudom miről beszélgessek vele.Úgy felhivnám de annyira félek.Tudom hülyeség de mit csináljak?
Ne görcsölj :] Az angolod majd javulni fog, egyre bátrabb leszel. Nem ezen múlik a kapcsolat. Esetleg taníts meg neki te is pár mondatot magyarul.
Egyébként a többiek már jól leírták: egy kávé még nem házassági ajánlat, nem a kezedet kérte meg, csak kávézni hívott. Mondj igent, érezd jól magad! ;]
Egy másik válaszolónak: én imádom a magyar orvosokat, és nem nézem le őket. Számomra lényegtelen, hogy mennyit keresnek, mert nagyon önfeláldozó és jó szakmát végeznek.
ja, csak vigyázz, nehogy kiderüljön hogy egy nős pali:P
Ha tetszetek egymásnak azért előbb tudakolódj:)
27L
Szia!
Találkoztatok? Milyen volt a randi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!