Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennél ilyen kapcsolatban...

Lennél ilyen kapcsolatban vagy elítéled? Te hogy választottál?

Figyelt kérdés
A kapcsolat komoly, 20 és 30 közöttiek vagyunk. Én vagyok a nő. Párválasztásban elsősorban nem az érzelmek, nem a szerelem számított, hanem az észérvek. A férfi jó, kedves, elnéző,jó munkája van, eltart, ha kimondok valamit másnap megkapom, szeret, akkor halálosan szerelmes volt. Én tisztelem a jó tulajdonságait, és láttam benne a jó lehetőséget, és hamar megszeretem azt, aki jó hozzám. Tehát megszerettem őt is. Szexben minden ok. Meg tudjuk beszélni a dolgokat,bármit, mint egy baráttal, lehet, éppen azért mert nem "lángolunk" úgy egymás iránt. Viszont azt tudom hogy ő az, akivel le tudnám élni az életem, de nem az, aki nélkül nem. Megijeszt néha, hogy akkor már sosem fogom átélni azt az igazi szenvedélyt? Viszont az múlandó. Dobjam el érte a biztonságos és kényelmes életem vagy örüljek hogy ez megadatott és inkább maradjak ahol vagyok?
2011. júl. 26. 11:18
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

na hát azért nem bármikor mert azért vannak az embernek kötelezettségei, de

igazad van, lehet kellene valami ilyesmit csinálni. :-)

vagy lesz ott valami tényleg "vérszomjas tigris" akibe egy csapásra beleszeretek :-D...

2011. júl. 26. 12:21
 42/52 anonim ***** válasza:
megakarlak ismerni!!! :-)
2011. júl. 26. 12:22
 43/52 A kérdező kommentje:
:-D sajnálom. de kedves tőled, köszi :-)
2011. júl. 26. 12:28
 44/52 anonim ***** válasza:
54%
:(
2011. júl. 26. 12:29
 45/52 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy vannak egyszerű lelkű és erős gyomrú nők, hogy képesek így élni egy kapcsolatban, nem vagyunk egyformák. Nekem is volt ilyen, én kiléptem elég hamar, mert használtam az agyamat és rájöttem, hogy így képtelen vagyok leélni egy életet, már fizikailag kezdtem belebetegedni. Én akkor azt mondtam, hogy inkább maradok egyedül örökké, de ilyen kompromisszumra soha nem lennék képes. Furának tartom, hogy képes vagy elviselni magadon egy olyan ember érintését, testét magadon, akihez nem fűz szenvedély... Én főleg ezért szakítottam az exemmel, mert nekem így nem ment a szex, végül már undorodtam tőle...
2011. júl. 26. 12:46
 46/52 anonim ***** válasza:
Az pedig a legrosszabb érv, hogy a szerelem úgyis elmúlik. Igen, elmúlik, de átalakul és átmegy egy semmihez sem hasonlítható, boldog, mély, hihetetlenül erős szeretetbe, sírig tartó kötődésbe. Nem mellesleg időről időre újra és újra fellángolhat. Tehát nagyon nem mindegy, szerelemmel indul-e egy kapcsolat vagy sima elvagyok veled, mert így jó nekem langyos f.ssal. Komolyan nagyon sajnállak téged.
2011. júl. 26. 12:51
 47/52 anonim ***** válasza:
A szikra elmúlik csóró pasi mellett is. Szemét pasi mellett is. Megbízhatatlan pasi mellett is. Akkor miért ne egy megbízható, rendes, gazdag pasinál múljon el, aki még szeret is?
2011. júl. 26. 13:27
 48/52 anonim ***** válasza:
Amúgy ne hallgass a többiekre, szerintem. Itt mindenkit megpróbálnak meggyőzni arról, hogy nem is szereti a párját. Én ahány kérdést tettem fel, bármiről, a vége az volt, hogy nem szeretem a férjemet. Pedig szeretem, bár igaz, nem lángoló forró tűzzel. Na és? Nem vagyok már 18. Akkor szerettem úgy, többet nem fogok. Őt másképp szeretem. Megbecsülöm, tisztelem, felnézek rá, jól érzem magam vele, jó a szex is, akkor mi kell még? Emberek, le kéne állni a szappanoperákkal, ez az ÉLET!
2011. júl. 26. 13:36
 49/52 A kérdező kommentje:

Utolsó, örülök hogy van aki bele mer gondolni ilyesmibe. :-)

Tudom, hogy nem az elvárt női illúzió-kép szerint cselekszem, de nekem nem kell szerelem a szexhez, simán el tudom viselni magamon az érintését, és egyebet is úgy, hogyha éppen nem vagyok szerelmes valakibe. Nem hátrány ez egy nőnél - szegény pasik,ha tudnák :-)... Őszintén szólva épp csak a döglött macskáktól nem izgulok fel. Egyébként elég "fiús" a felfogásom ilyen téren, szóval ez nem érv nálam.

És persze, szeretem őt, csak nem így indult. Néha, amikor mások dicsérik hogy jaj meg hű meg de szerencsés vagy akkor büszke vagyok rá, még talán szerelmes is még ha általánosságba nem is :-D ...és emellett tisztában vagyok vele hogy egy remek ember.. Lehet rosszul hangzik, de lehet hogy csak kimondom azt amire mindannyian gondolunk titkon. Nem tudom.

Előtte szerelmes voltam egy viszonylag csóró, és visszagondolva borzalmas pasiba és úgy átvágott ahogy a nagykönyvben meg van írva. Utána jött a mostani párom, halálosan szerelmes volt belém, és ez nagyon tetszett benne, megismertem, jó ember, plusz épp indulóban volt az "élete", reméltem hogy lesz belőle valami és bejött.

De ahogy írta már más, valószínű csak unatkozom, és unalmamban fantáziálok valami szőke lófarkú hercegről, amikor már rég itt van, meg azért kíváncsi vagyok hogy mások vakon rohannak e az érzelmeik után vagy azért néha megnézik kivel élnek együtt és miért is?

2011. júl. 26. 13:41
 50/52 anonim ***** válasza:
Ez a te életed a te döntésed senki nem ítélhet el. De én nem ezt választanám vannak dolgok amiket nem lehet pénzzel felbecsülni.
2011. júl. 26. 14:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!