Lennél ilyen kapcsolatban vagy elítéled? Te hogy választottál?
na hát azért nem bármikor mert azért vannak az embernek kötelezettségei, de
igazad van, lehet kellene valami ilyesmit csinálni. :-)
vagy lesz ott valami tényleg "vérszomjas tigris" akibe egy csapásra beleszeretek :-D...
Utolsó, örülök hogy van aki bele mer gondolni ilyesmibe. :-)
Tudom, hogy nem az elvárt női illúzió-kép szerint cselekszem, de nekem nem kell szerelem a szexhez, simán el tudom viselni magamon az érintését, és egyebet is úgy, hogyha éppen nem vagyok szerelmes valakibe. Nem hátrány ez egy nőnél - szegény pasik,ha tudnák :-)... Őszintén szólva épp csak a döglött macskáktól nem izgulok fel. Egyébként elég "fiús" a felfogásom ilyen téren, szóval ez nem érv nálam.
És persze, szeretem őt, csak nem így indult. Néha, amikor mások dicsérik hogy jaj meg hű meg de szerencsés vagy akkor büszke vagyok rá, még talán szerelmes is még ha általánosságba nem is :-D ...és emellett tisztában vagyok vele hogy egy remek ember.. Lehet rosszul hangzik, de lehet hogy csak kimondom azt amire mindannyian gondolunk titkon. Nem tudom.
Előtte szerelmes voltam egy viszonylag csóró, és visszagondolva borzalmas pasiba és úgy átvágott ahogy a nagykönyvben meg van írva. Utána jött a mostani párom, halálosan szerelmes volt belém, és ez nagyon tetszett benne, megismertem, jó ember, plusz épp indulóban volt az "élete", reméltem hogy lesz belőle valami és bejött.
De ahogy írta már más, valószínű csak unatkozom, és unalmamban fantáziálok valami szőke lófarkú hercegről, amikor már rég itt van, meg azért kíváncsi vagyok hogy mások vakon rohannak e az érzelmeik után vagy azért néha megnézik kivel élnek együtt és miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!