Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom külföldre ment, egy...

A barátom külföldre ment, egy évre,3 hete. Hogy mulhatna gyorsabba az idő?

Figyelt kérdés
Én nem tudtam vele menni, sehogy sem :(. Olyan rossz nélküle, és haza sem tud jönni majd míg le nem telik az egy év.. Annyira hiányzik, csak bőgni van kedvem az utóbbi pár napban.. Meg nincs kedvem sehova sem menni.. Barátaim igyekszenek jobb kedvre deríteni, próbálok is az lenni legalább miattuk, de olyan nehéz. Hjaj.. :(((
2011. júl. 25. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Menj utána!
2011. júl. 25. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
keszits terveket arra az idore mikor megjon. almodozz a jovorol ,persze logikusan,hogy ne csaLODJ UTANA NAGYOT!probalj kedvezoen valtoztatni magadon amit tudsz higy tetszene neki. vegezz el egy tanfolyamot ha nem jarsz suliba. lepj be egy sport klubba, tanulj meg uszni ha nem tudsz,esetleg gorkorizni.lenyeg hogy valami fantasztikus dologgal vard ami teged is szorakoztat! igy elszalad az az 1 ev! de ha tetlenul varsz es csak szomorkodsz 100 evnek fog tunni! csak rajtad mulik ,hidd el! sok sikert!
2011. júl. 25. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden nap aludj 2 órával többet.
2011. júl. 25. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:

most annyira megölelnélek, akárhány éves is vagy, akárhogy nézel ki. a barátom 38 nap múlva megy 5 hónapra dolgozni, amikor csak erre gondolok, már a sírás kerülget. sehogy sem tudsz utána menni, akárcsak karácsonyi szünetben néhány napra ? én most azért dolgozok nyáron, hogy ne anyáékat terheljem a repjeggyel svédországba.. pedig max 1 hetet maradhatok majd és még az sem biztos. próbálj meg valami ilyesmit összehozni, mire megszervezed, le is telik az ősz :) jövő nyáron meg úgyszint ! 1 év alatt biztos, hogy kap szabadságot, próbáld meg te is akkorra lerendezni a főnököddel, ha tanuló vagy, egy hétre biztos kiír az orvos ;)

soook szeretettel

17/L

2011. júl. 25. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból szerencséd van, hogy ma már a virtuális kapcsolattartásnak sokféle módja van. Ha meg nem is érintheted, de legalább láthatod webkamerán keresztül. De ha azt nem is sokféle módon tudtok írásban érintkezni naprakészen.

Ha van hozzá kedved, és időd, kezdj el blogot írni. Ez tulajdonképpen ugyanolyan mint egy napló, csak éppen a számítógépen, és az interneten vezeted. Minden szolgáltatónál, van lehetőség annak a beállítására, hogy csak azok láthassák a személyes bejegyzéseidet, akiket te e-mailben meghívsz olvasónak. Leírhatod benne a mindennapjaidat, az érzéseidet, mindazt, amit a párodnak -és csak neki - szeretnél elmondani. Tölthetsz fel fényképeket, zenéket...Ő pedig naprakészen tudja követni, hogy mi történik veled, sőt megjegyzéseket is fűzhet hozzá. Az egy év alatt - gondolom - azért lesz módotok néha-néha találkozni, ha másként nem, úgy hogy te mész hozzá. Így legalább onnan folytathatjátok a beszélgetést, ahol a legutóbbi blogbejegyzésben abbahagytátok... Nem lesz könnyű időszak, de ki fogod bírni.:-)

2011. júl. 25. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a legnagyobb probléma a "nem láthatom", "nincs rá mód" érzése. Más eset, de amikor szültem a kislányomat, öt napig nem láthattam a férjemet, mert influenza járvány miatt nem lehetett látogatni. Hiába öt nap volt csak, hiába volt ott az édes újszülött. Nem tehettem semmit azért, hogy csak egy ölelést, puszit adhassak neki és kapjak tőle viszont. Így utólag ez volt a nehéz benne. Tehát ezt kell valahogy rendezned magadban, hogy egy évig csak láthatod és nem érintheted. Egyébként a sport és egy új dolog elsajátítása veszi el a legjobban az idődet a gondolkozástól (nyelvtanulás, új szakma vagy hobbi). És még be sem vagy zárva egy kórházba, úgyhogy biztosan menni fog. :)
2011. júl. 25. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
megfog csalni:/
2011. júl. 26. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Remélem nem veszed készpénznek az éjféli hozzászólót.

Az időpontot is jól megválasztotta, illik a mondanivalójához.

2011. júl. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!